Yurtbay'dan Olay Medya'ya ziyaret

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Olay Medya'yı ziyaret ettiler.

Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, Yönetim Kurulu üyeleri Fikret Ercan, Mücahit Mekeç ve Kemal Dönmez Bartın Olay Medya sahibi Süleyman Karaman’a  nezaket ziyaretinde bulundular.
 24 Haziran erken seçim sürecinin de değerlendirildiği ziyarette Yurtbay, seçimin hızlı bir şekilde ülke gündemine oturduğunu ifade ederek birkaç gün içinde Saadet Partisi olarak adaylarını belirleyeceklerini ve kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.
Sohbet havasında geçen ziyarette Yurtbay 24 Haziran erken seçim süreciyle ilgili de değerlendirmeler de bulundu. “Saadet Partisi olarak bizler bu süreçte kavga politikası üretmek yerine insanların ülkemizin bu ekonomik sıkıntılardan nasıl kurtarılacağını anlatılmasını istiyoruz. Ülke 15 yıldır kavga siyasetiyle idare ediliyor. Daha önceki seçimlerde de hep bunları anlattık. Şuanda da Mecliste kavgadan başka hiçbir şey yok. En yukarıdaki makamlarda yaşanan kavgaların halka, seçmene dahi yansıdığını görüyoruz” dedi.
 “3-5 gün içerisinde adaylarımız netleşecektir”
Aday olmak isteyen arkadaşlarımızın isimlerini aldık. Netleştiğinde arkadaşlarımızın isimlerini kamuoyuyla da paylaşacağız. Teşkilatımız her zaman seçime hazır ve dinamik bir teşkilattır. Sahada yine halkımıza hedeflerimizi projelerimizi anlatacağız. Daha önce de bizler sahaya çıktığımızda bize “Siz şu sorunları çözemezsiniz” ya da “Siz geçmişte şöyle yapmıştınız” diyen insanlar hiç olmadı. Her gittiğimiz yerde “Allah razı olsun. Bizler rahmetli Erbakan Hocanın yaptığı bu iyileştirmeler olmasa biz şuanda açtık, ayakta kalamazdık” dediler. Geçen dönemde Bartın olarak Türkiye geneline göre iyi bir oy oranı elde ettik.
Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimlerin milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.


 

Bakmadan Geçme