Baktrad Jandarma komutanını ziyaret etti

Batı Karadeniz Telsiz Ve Radyo Amatörleri Derneği (Baktrad) il jandarma komutanı kıdemli albay Yavuz Selim Kapancı'yı makamında ziyaret etti.

Baktrad yönetim kurulu üyeleri  ve genel başkanı Emre Gizli ziyarette yaptığı açıklamada; dernek genel merkezi olarak sayın il jandarma komutanımıza acil afet ve olağanüstü durumlarda jandarma teşkilatımıza haberleşme konusunda her türlü yardım ve desteğe açık olduklarını, bunu; acil afet haberleşme konusunda  yaptığı tatbikatlar ile tecrübe edinmiş ve yüksek frekans üzerinden haberleşme kabiliyeti bulunan yaklaşık 60 aktif gönüllü amatör ile yaptıklarını ifade etti. Gizli il jandarma komutanımızın acil afet ve olağanüstü durumlarda bizlerle vatan ve memleket için el ele hep birlikte hareket etme azmi ve gayretinde olmasından ötürü çok memnun olduklarını, kendilerinin de tüm imkan tesis ve ekipmanları ile jandarma  teşkilatının emrinde olduklarını ifade etti.
Gizli, görüşmenin ilimizdeki radyo amatörlerinin geleceği ve faaliyetleri konusunda çok faydalı olacağını belirterek görüşmenin çok faydalı geçtiğini belirtti.

Bakmadan Geçme