Takımına sahip çık, tribünde yerini al

Ligde 15 puanla 2. sırada bulunan temsilcimiz Bartınspor, Bartın Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacağı Soğuksu mücadelesine mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Hafta içinde çarpıcı açıklamalar yapan Bartınspor kulüp Başkanı Mehmet Bulut, takımın şampiyon olabilmesi için maddi desteğin şart olduğunu belirtmişti.
Bartınspor’da teknik kadro ve yönetim Bartınlıların tribünlerde yerini alıp takımlarına destek olmasını bekliyor.
Rakip lig sonuncusu Soğuksuspor
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Bartınspor, 8. hafta maçında ligin sonuncusu 100. Yıl Soğuksuspor’la karşı karşıya gelecek. Bartın Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma  saat 14.00’de başlayacak.
Soğuksuspor hazırlıklarını hafta başından beri yoğun tempo altından sürdüren Hasan Basri Kara'nın talebeleri, Soğuksuspor müsabakasından 3 puan hedefliyor.
4 galibiyet, 3 beraberlikle ligin namağlup takımı olan Bartınspor, 15 puanla ligin 2. sırasında yer alıyor.
Bartınspor Atatürk Stadyumu’nda gol yemedi
Bartınspor evinde oynadığı 3 maçın 2'sinde galibiyet alırken, 1 defada berabere kaldı. Evinde 6 gol atan Bartınspor kalesinde daha hiç gol görmedi.
Soğuksuspor ise ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 4 puanla ligin 13. sırasında bulunuyor. Deplasman maçlarında istenilen sonuçları alamayan Soğuksuspor oynadığı 3 deplasman maçından da mağlup ayrıldı. Soğuksuspor kendi kalesinde gördüğü toplam 9 golle deplasmanlarda en çok gol yiyen takımı oldu.
Soğuksuspor geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Türk Metal Kırıkkalespor'a 3-0 mağlup olmuştu. Soğuksuspor ligdeki en farklı yenilgisini deplasmanda Sincan Belediyesi'nden aldı. Deplasmanda oynanan bu maç 6-1'lik skorla bitmişti.


 
 

Bakmadan Geçme