Meso üyelerini Tüyap Fuar Merkezine getirdi

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odasın'dan 40 kişilik heyet İstanbul'a gitti

           Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası, 02-07 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen Maktek Avrasya 2018 Takım Tezgâhları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak Delme, Kesme Teknolojileri, Kalite Kontrol ve Test Cihazları fuarına ve İstanbul ‘a yönelik fuar gezisi düzenledi. Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, Maktek Avrasya 2018 Fuarı’nda bir araya geldi.
Maktek Avrasya 2018 Fuarı’nda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1.000’i aşkın firması ve firma temsilciliği yer aldığı Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere, Tayvan milli katılımlarıyla beraber dünyanın en tercih edilen fuarları arasına girmiştir. Artan katılımla beraber toplam 120.000 metrekare kapalı alan kapasitesine sahip Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin 14 salonu da tam kapasiteyle kullanılan fuarda, takım tezgâhları, metal - sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol  ölçüm sistemleri, cad/cam, plm yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alan fuarına katıldıklarını açıklayan Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, “üyelerin fuarlara büyük ilgi gösterdiklerini belirterek; “Üyelerimiz bu tanıtım günlerinde yeni teknolojileri de tanımış oluyor”
Sektörün En Büyük Buluşması” olarak nitelendirilen Maktek Avrasya 2018 Takım Tezgâhları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, Kalite Kontrol ve Test Cihazları Fuarı ile ilgili olarak hedefimiz yerli ve yabancı platformlarda bilinirliği yüksek, etkili ve uluslararası bir fuara ev sahipliği yapılan bu büyük organizasyona ziyaret etmek bizim için memnuniyet verici oldu.
Maktek Avrasya Fuarında cnc ve Üniversal Talaşlı İmalat Makineleri, Sac İşleme Makineleri, Kesici ve Tutucu Takımlar, cad/cam Teknolojileri, Ölçü Aletleri, Kalite Kontrol Cihaz ve Ekipmanları, Kaynak Kesme Ekipmanları, Kaynak Makineleri ve Yedek Parça, Isıl İşlem Donanımları, Taşıma Sistemleri, Yağlama ve Soğutma Sistemleri, Kamu Kurumları ve Üniversiteler, İlgili Meslek Kuruluşları, Finans Kuruluşları ve Sektörel yayınların güçlerini bir arada sergileyecekleri tüm gelişme ve yenilikleri bir arada görme fırsatını yakalayan üyelerimiz, yine stantları gezerek firma yetkililerinden cd. broşür ve bilgi aldılar. Ayrıca geziye katılan Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası üyeleri Eyüp Sultan camide sabah namazı kılıp, Eyüp Sultan Hazretleri Türbesini gezdiler.
Oda başkanı Yılmaz Akdeniz “üyelerimizin için mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu fuarların faydalı olacağına inandık. Üyelerimiz sektörün en büyük fuarını ziyaret ederek son teknoloji makineleri keşfetme fırsatını yakaladılar”.
Akdeniz, üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz odamız bünyesinde gerçekleştirilmeye devam edecektir” dedi.

Bakmadan Geçme