Kozcağız'a sanayi sitesi için ilk adım atıldı

Sanayi sitesi için ilk adım atıldı...

Kozcağız'da yapılacak olan ayakkabıcı ve sayacılara yönelik sanayi sitesi proje toplantısı Bartın TSO'da yapıldı.
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman'ın belediyeye ait 50-60 dönümlük arazide istihdam oluşturmak amacıyla yapılması için girişimde bulunduğu sanayi sitesinin detayları konuşuldu.
Kozcağız Belediyesi, Bartin Ticaret ve Sanayi odası ve Bartın Sayacılar ve Ayakkabıcılar derneğinin iştirakleri ile yapılması düşünülen sanayi sitesinin projesi istişare  edildi.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın Sanayi alanlarının altyapısının yapımı için çıktığı çağrıya proje çalışması yapılmasına karar verildi.
Yapılacak proje ile Kozcağız'a sanayi sitesi yapımı için ilk adım atılmış olacak.

Belediye Başkanı Mustafa Karaman konu ile ilgili yaptığı açıkalamada, "Beldemizdeki istihdam olanaklarını arttırmak ve yeni alanlar oluşturmak için uzun zamandır üzerinde çalıştığımız "Kozcağız Ayakkabı Ve Sayacılar Sitesi"projemiz için bugün ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Kozcağız Belediyesi, BAKKA, Bartın Ticaret Odası ve Bartın Sayacılar Derneği ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz projemiz, halen Milli Emlak'a ait olan arıtma tesisinin de bulunduğu yaklaşık 65 dönümlük arazi üzerinde, 25 dönümü inşaat alanı olacak şekilde kurulacak. İnşallah projemiz gerçekleştiğinde, bölgemize önemli bir istihdam olanağı sağlamış olacağız." dedi

Bakmadan Geçme