İnkumu'nda şok denetimde ceza yağdı

Otelde eğlenen müşterilere ve işletmeye ceza kesildi.

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri İnkum Sahilinde faaliyet gösteren bir otelde saat 23.30 sıralarında  şok denetim uygulaması gerçekleştirdi. 
Çok sayıda Jandarma ekibinin katıldığı denetimler sırasında Canlı Müzikli eğlence yapıldığı, kapalı yerde sigara içildiği, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadığı, ayrıca otelde kalan 7 şahsın müşteri giriş kaydının yapılmamış olduğu tespit edildi.
Otelde yemeğe katılan 28 şahsa sosyal mesafe kuralına uymamak ve maske takmamaktan, mekan içinde sigara içmekten  toplam 116.000TL cezai işlem uygulandı. 
Otel işletmesi hakkında ise işletme içerisinde Sosyal Mesafe Kurallarına ve maske kullanımına dikkat etmemesi, İşletme içerisinde kapalı alanlarda sigara içirmesi ve yine kurallara aykırı şekilde canlı müzik yayını yapması ve otelde kalan 7 müşterinin giriş kaydını yapmaması nedeniyle yaklaşık 47.000 lira cezai işleme esas tutanak tanzim edildi. 
Denetimler sırasında Jandarma ekiplerine mukavemet göstermeye çalışan bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
 İnkumu Jandarma Karakoluna götürülen şahısların işlemlerinin gece boyu sürdüğü, başka suç teşkil eden konu olup olmadığına dair incelemelerin devam ettiği, Kapatma kararı dahil diğer yaptırımlara esas İSDEM veri girişlerinin yapıldığı öğrenildi.
 

İnkumu'nda şok denetimde ceza yağdı
İnkumu'nda şok denetimde ceza yağdı
İnkumu'nda şok denetimde ceza yağdı
İnkumu'nda şok denetimde ceza yağdı

Bakmadan Geçme