Farklı, kalıcı ve özel hediye arayanlar için

Sevdikleriniz için acaba ne hediye alsam diye düşünenler, bu haber sizin için…

PTT Kozcağız şube Müdürü Feyzi Yıldırım’dan küçük Egemen’e pul sürprizi
Kişiye özel posta pulu
Kozcağız PTT Şube Müdürü Feyzi Yıldırım, kişi veya kurumlarca seçilen fotoğraf, amblem ve logolar kullanılarak, talep üzerine sevgililer günü, düğün, doğum günü, evlilik yıl dönümü, mezuniyet töreni ile anneler ve babalar günü için kişisel pul bastırıldığını belirtti.
5 Liraya 25 adet Özel Pul
Yıldırım, "Müşterilerimizin talepleri aldıktan sonra 10 gün içerisinde basım işlemleri kişisel pul makinesinde tamamlanarak, teslim ediliyor. Kişisel pul, mektup postası ve kurye ve kargo gönderilerinin ücretlendirilmesinde kullanılabilir. Kişisel pul sahipleri yaptırmış oldukları pullarını gönderilerinin üzerine yapıştırarak, ayrı bir renk ve değer katabilirler. Müşterilerimiz pullarını hatıra hediye amaçlı da yaptırabilirler." dedi.
Yıldırım kişiye özel pullara dikkat çekmek için Kozcağız’da Orhan Üstünbaş’ın oğlu Egemen için pul bastırdı. Pullarda kendi resmini gören Egemen, bu duruma oldukça sevinerek Yıldım’a teşekkür etti.
Sosyal medya ve akıllı cep telefonlarının kullanımı ile birlikte resmi belgeler dışında mektup geleneği kaybolmaya yüz tuttu.

 

Bakmadan Geçme