En Genç Milletvekili Aday Adayı Yıldırım oldu

Bartın'da 24 Haziran seçimleri için Ak Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapan Murat Yıldırım, en genç Milletvekili Aday Adayı oldu.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için Bartın’da Milletvekili Aday Adaylığı için başvuran en genç aday adayı Murat Yıldırım teslim evraklarını Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya teslim etti.

Yoğun kalabalık yaşandı

Aday Adaylarının içinde en geç isim olan İşadamı Murat Yıldırım, ilk başvuruyu yapan isimde oldu. Parti Binasında hazırlanan salonda gerçekleştirilen başvurusu sırasında yoğun kalabalık gözlerden kaçmadı. İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Aldatmaz, parti teşkilat üyeleri, Bartın’daki işadamları ve esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıldırım’ı eşi ve oğlu yalnız bırakmadı

Eşi Türkan ve büyük oğlu Furkan Yıldırım ile Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusuna gelen işadamı Murat Yıldırım, partililerden büyük ilgi gördü.

İlk konuşmayı İl Başkanı Turhan Kalaycı yaptı

Evrakların teslimi sırasında ilk konuşmayı Ak Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı yaptı. İl Başkanı Kalaycı, 24 Haziran seçimlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak konuşmasına başladı. Kalaycı, “Cumhuriyetimiz kuruldu çok çeşitli badireler atlattı. Bugünlere gelirken, vatanımızın öz evlatlarını idam edildiği ve ülkemizin gelişmesini çeşitli entrikalarla engellediler. 2001 yılında bitmiş iflas etmiş emeklisinin ve memurunun aylığını ödeyemez duruma düşmüş, 2001 yılından bugüne Ak Parti iktidarı ile dirilişe geçmiş, demokratikleşmesini ve gelişmesini tamamlamaya çalışmıştır. Tabi Ak Partiyi de rahat bırakmamışlardır. Bizlerde 16 yıllık süreçte çeşitli entrika ve ihanetler mücadele ettik. Bunların karşısında da dirilişe geçtik. Bugün burada bende varım diyen sahada top oynayan tribünlerde olmaya bir Türkiye vardır. Artık ayaklarının üzerine iyice basmış ve özgüvenini kazanmıştır. 24 Haziran 2018 seçimleri inşallah şahlanma dönemine girecektir. Bunun başlangıcı olacaktır. Bizler bu dönemde her zaman partimizin yanında yer almak ve ülkemize hizmetler yapmaktır. Bu vesile ile partimizin her kademesinde görev yapan değerli arkadaşım Murat Yıldırım 24 Haziran 2018 adaylığı bize başvurmuştur. ve kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Yıldırım: 24 Haziran seçimleri şahlanışın başlangıcı olacak

Ak Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın konuşmasının ardından söz alan Milletvekili Aday Adayı Murat yıldırım, “Herkesi en kalbi duygularımla saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bu güzel mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Ben 1978 yılında Bartın’da doğdum. Eğitim öğretimimi Bartın’da Tekirdağ’da tamamladım, sonrasında iş hayatına atıldım. Yaklaşık 20 yıldır kentimizde inşaat emlak ve rehabilitasyon sektöründe faaliyet gösteren şirketlerimiz var. Sayın il başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizde bugün 10 yıldır hizmet etmekten gurur duyduğum Ak Parti’ye bir kardeşiniz olarak, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Milletvekili aday olmak için başvurumuzu yapmak için geldik. Devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli ülkenin istikbali için, ‘Seçim elzemdir’ açıklamasının ardından dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimlerinin tarihini ve startını verdi.”dedi.

Milletvekili Aday Adayı Yıldırım: Seçimler yüzyılımızın garantisi olacak

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin elzem olduğunu vurgu yapan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım şöyle konuştu: “Bu seçimler memleketimiz için elzemdir. Şöyle ki, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra benim işyerime ziyaretime gelen gazeteci bir arkadaşımızla röportajımız oldu. O gün dedim ki, ‘Ülkemiz 15 Temmuz gecesinde bu Türk milletinin ferasetiyle ve iman dolu duruşuyla gelecekteki yüz yılını kurtardı’ dedim. Ve inşallah 24 haziran seçimlerinde de bu kurtarılmış olan geleceğimizin temellerini sağlam atmak için yine Türk Halkının iman dolu göğsü ile ferasetiyle Cumhur ittifakını yüzde 60’ın üzerinde oylayarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin başına Başkan olacaktır. Ve yüz yılımızı hainlerden ihanet edenlerden ve kin besleyenlerden kurtaracak ve kurtarmaya devam edecektir. Ve gelecek yüzyıla da hızlı bir şekilde erişmemizi sağlayacaktır. Biz bu davaya gönül verdik. Aday olsak ta olmasak ta yine Ak Parti adına gecemizi gündüzüme katarak çalışırız. Yine belirtiyorum. Bu seçimlerden yüzde 60’ın üzerinde yüksek bir oy oranı ile çıkacağımız canı gönülden inanıyorum. Bana destek vermek için partimize gelen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

Konuşmaların ardından Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve Milletvekili Aday Adayı parti mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bakmadan Geçme