Çocuklar ve aileler doyasıya eğlendi

Kozcağız Belediyesi'nin çocuklar ve aileleri için düzenlediği etkinlikoldukça eğlenceli geçti.

KOMEDYEN VE İLLÜZYONİST LEVENT KASAP KOZCAĞIZ’DA SAHNE ALDI

Başkan Karaman’a gösteriden tam not

Kozcağız Belediyesi tarafından aile katılımıyla düzenlenen etkinli eğlenceli geçti. Pepe ve Şıla, palyaço gösterilerinin yer aldığı etkinlikte komedyen ve illüzyonist Levent Kasap, gösterileriyle hem saşırttı hem güldürü. Etkinliğe katılan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “ Gelişen ve büyüyen beldemiz de bu tür etkinliklere yer vererek siz değerli halkımızın çocuklarıyla, eşleriyle güzel ve anlamlı vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Belediye Başkanı olarak bende bunun mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
 
Kozcağız Belediyesi düzenlediği etkinlikle belde halkına unutulmaz bir gün yaşattı. Harika Dünyalar Kumpanyası organizasyonunda gerçekleşen etkinlik Yeni Terminal Düğün Salonunda yapıldı. Komedyen ve illüzyon ustası Levent Kasap’ın sahne aldığı etkinlikte çizgi film kahramanları Pepe ile Şila çocukların ilgi odağı oldu. Oldukça renkli geçen etkinlikte çocuklar palyaçonun danslarıyla  eğlenirken Belediye tarafından çeşitli ikramlar yapıldı, sosis balonlar hediye edildi. Kozcağız Belediyesi yoğun bir katılımla düzenlediği etkinliği ücretsiz gerçekleştirdi.

BAŞKAN KARAMAN GÖSTERİDE SAHNE ALDI

Tv programlarında boy gösteren, Yetenek Sizsiniz yarışmacılarından olan komedyen ve illüzyonist Levent Kasap Bartın’da Kozcağız Belediyesi’nin daveti üzerine Yeni Terminal Düğün salonunda ilginç gösterilere imza attı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte seyircilerin ilgiyle izlediği gösteride Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman da gösteride kısa süreliğine yer alarak belde halkıyla eğlendi. Yurt dışında balkan şampiyonası olan ve gösterileri ile belde halkının ilgisini çeken komedyen ve illüzyonist Kasap, Başkan Karaman’a belde halkına düzenlediği sosyal etkinlikten dolayı teşekkür etti.

“KOZCAĞIZ’IN YENİ YÜZÜ”

Harika Dünyalar Kumpanyası organizasyonunda gerçekleşen etkinlik Kozcağız beldesinin yanı sıra Bartın ve Çaycuma’da da düzenlendi. Organizasyon temsilcisi ve aynı zamanda bölgemizde tek olan Karagöz Hacivat ustası Aykan Sağ, belde halkının gösteriye olan ilgisinden oldukça memnun kaldığını söyledi. Belediye Başkanı Karaman’ın yöreye kattığı değerlerin herkes tarafından bilindiğini ve gözlendiğini ifade eden Sağ, sosyal ve kültürel etkinlikleri belde halkına sunan Karaman’a teşekkür etti.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Belediyenin sorumlulukları alanında sadece yol ve su hizmetleri olmadığını, yöre insanının sosyal ve kültürel etkinlikler ile bilinçlendiğini ifade eden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Belde halkına bu tür aile katılımlı etkinliklerin yapılmasında etkinlik rol oynadıklarını, sosyal faaliyetlerin devam edeceğinin altını çizen Başkan Karaman, etkinliğe gelen herkese teşekkür etti. 

 

Bakmadan Geçme