Başkan Kozcağız için girişimlerde bulundu

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, birçok konuda girişimlerde bulundu.

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOZCAĞIZ BÜROSU HİZMETE GİRDİ
Kozcağız belediyesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüğünün Kozcağız bürosu Belediye hizmet binasının 2. katında hizmete girdi.
Kozcağız Belediye başkanı Mustafa  Karaman yaptığı açıklamada, "Belediye olarak hizmeti vatandaşın ayağına getirmek en büyük hedefimiz, bu kapsamda Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl müdürlüğümüzün Kozcağız Bürosu yaklaşık bir aydır Belediye hizmet binamızın 2.katında hizmet vermektedir.
Böylelikle vatandaşlarımız Bartın'a gitmelerine gerek kalmadan beldemizde işlemlerini gerçekleştirmekteler.
Başta Başkent Elektrik olmak üzere diğer ana hizmetleri de Kozcağız'a getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir." Dedi

ENERJİSA KOZCAĞIZ ŞUBESİ VE İLÇE HASTANESİ İÇİN BARTIN'DAYIZ

Başkan Karaman, bugün Enerji Sa Müşteri Hizmetleri Koordinatörü Muhammet KÖSE'yi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın Bartın'a gitmeden abonelik ve ödeme işlemlerini Kozcağız'da gerçekleştirebilmeleri için yapılacakları istişare ettiklerini söyledi.

Karaman aynı zamanda, "Yine Sağlık İl Müdürümüz Dursun KOÇ beyi ziyaret ederek, ihale tarihi belirlenen Kozcağız çlce Hastanemizin yapım çalışmalarının hızlandırılması noktasında girişimlerde bulundum. Ben şimdiden yaptığımız ziyaretlerin Kozcağızımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme