Başkan çiftlere mutluluklar diledi

Başkan Cemal Akın çiçeği burnunda çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

BAŞKAN AKIN, SEVİNÇLERİ PAYLAŞTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı etkinliklerle yoğun bir hafta sonu geçirdi. Vatandaşlardan gelen davetler üzere özel gün programlarına katılan Başkan Cemal Akın, vatandaşların sevinçlerini paylaşmaya devam etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların özel gün davetlerine icabet etmeye ve nikah akitlerini bizzat kendisi gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Mehmet ve Keziban Mutlu ile Şakir ve Münevver Özdemir ailelerinin evlatları Ayşegül ile Abdullah,  Sevim ve Hüseyin Bayrak ile Fati ve Halil Özcan ailelerinin evlatları Nuray ile Sedat’ın, Kara ve Çelik ailelerinin evlatları Emine ile Hasan'ın ve Gülcan ve Atalay Öztoprak ile Gülsüm ve Nazmi Öztürk ailelerinin evlatları Özge ile İbrahim Anıl’ın nikah akitlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Cemal Akın ayrıca Abdullah ve Hatice Karanfil ile Şenol ve Havva Ulamış ailelerinin evlatları Eda ile Cemil’in de nişan merasimine katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “ Dünya evine giren çiftlerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmaktan onur duyuyorum. Programım uygun olduğu sürece vatandaşlarımızın bu özel ve mutlu günlerinde yanlarında oluyorum. Hayatlarını birleştiren bütün çiftlerimize sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme