Ayakkabı ve Sayacılık Eğitim Merkezinde inceleme

Vali Sinan GÜNER Ayakkabıcılık ve Sayacılık Eğitim Merkezinde İncelemelerde Bulundu.

Vali Sinan GÜNER, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası sahipliğinde iştirakçi kurum ve kuruluşların desteği ile hazırlanan Ayakkabıcılık ve Sayacılık Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Beraberinde Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, Bartın Bilim, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü, BAKKA Bartın koordinatörü, Sayacılar Dernek Başkanı Necati Sandıkcı, Ayakkabı üreticilerinin de hazır bulunduğu incelemede nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması için kurulan Saya Eğitim Merkezi ile ilgili olarak kurs öğretmeni tarafından Vali GÜNER’e bilgi verildi.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali GÜNER; İlimizde nitelikli ara eleman ihtiyacının azaltılarak, istihdam problemini iyileştirmek, genç işsizlere, kadınlara ve engellilere eğitim verilerek sayacı girişimci sayısının arttırılması ile bölge halkına daha fazla ekonomik katkı sağlanması konusunda bu tür eğitim merkezlerinin önemli olduğunu ifade etti.
İnceleme sonunda Vali GÜNER’e kursiyerler tarafından hazırlanan ve içinde biblo ayakkabı, terlik, bot ve anahtarlık bulunan paket takdim edildi.

Bakmadan Geçme