Bartınlı yönetmen Amasra'da film çekecek

Amasra, yeni bir film çekimine ev sahipliği yapacak

Bartın’ın tarihi ilçesi Amasra, birbirinden değerli oyuncuların kadrosunda yer aldığı “Ali” filminin çekimine ev sahipliği yapacak.
Bartın’ın Amasra ilçesinde çekimlerine başlanacak “Ali” filminde gerçek bir hikâyeden esinlenerek, bir aile dramı anlatılacak.
Genç bir adamın mide kanseri yüzünden yaşadığı zor günlerin yansıtılacağı film, salyangoz çıkarmak için arkadaşlarıyla denize dalan ‘Ali’nin bayıldıktan sonra hastanede gerçeği öğrenmesiyle başlayacak. Başlarda bir aşk hikâyesinin içinde kanserin etkileri çok fazla görülmese de aşkın alevlendiği dönemlerde durum değişecektir. Ali’nin daha önce uluslararası gemilerde kaptanlık yapmış babası Cemil de durumdan etkilenecek, “Bir baba oğlu için en fazla ne yapabilir?” sorusunun cevabını bulmak isterken her gün biraz daha tükenecektir.
Acıklı olduğu kadar bir o kadar da sürpriz gelişmelerin usta oyuncular tarafından canlandırılacağı filmin yapımcılığını Fatih Gürler, yönetmenliğini ise Bartınlı Ramazan Özer üstleniyor.
Filmde başarılı oyuncular; Gürbey İleri, Hakan Meriçliler, Semra Dinçer, Köksal Engür, Baran Şükrü Babacan, Tolga Canbeyli ve Murat Prosçiler yer alıyor.


 

Bakmadan Geçme