Ak Parti'den istifa etmişti, MHP'ye katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasatte hareketlilik başladı…O ilçe başkanı MHP'ye katıldı

KURUCAŞİLE’DE MHP’YE  KATILIM

Kurucaşile eski Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Özekin MHP’ye katıldı.

Kısa bir süre önce Kurucaşile Ak Parti ilçe başkanlığı görevinden ve parti üyeliğinden istifa eden Sinan Özekin    MHP’ye üye oldu.Bartın MHP İl Başkanlığında düzenlenen törenle Özekin’e parti rozeti  İl Başkanı Ercüment Özçelik tarafından takıldı.

Törene MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Şevket Aydıroğlu ve  hazır bulundu.

Sinan Özekin    ‘’Kuruçaşile’de uzun yıllardır esnaflık yapmaktayım. Eski partimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim. MHP de siyasi hayatıma devam edeceğim. Kurucaşileye hizmet etmek için yapılacak çok şey var.Bugün burada olmaktan gururluyum’’dedi.

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ise törende yaptığı konuşmada MHP giderek artan bir ilginin olduğunu belirterek’’ Sinan Özekin genç ve  çalışkan bir arkadaşımız. MHP katılarak siyasi hayatına devam etme kararı aldı.Memleketimize hizmet etmek için herkese kapımız açık. Kuruçaşile’de hep birlikte el ele çalışacağız.Önemli olan hizmettir, vatandaşlarımızdır’’dedi.

 

Bakmadan Geçme