Ak Parti'den adaylara görkemli tanıtım

AK Parti, görkemli bir törenle Bartın'daki belediye başkan adaylarını tanıttı.

31 Mart yerel seçimlerine “Tevazu, samimiyet, gayretle önce millet, önce memleket” sloganıyla yola çıkan AK Parti'nin Kültür Merkzi salonunda aday tanıtım yoplantısı düzenledi.
Ak Parti'nin belediye başkan adayları Bartın’da Yusuf Ziya Aldatmaz, Amasra'da Uğur Timur, Ulus'ta Hasan Hüseyin Uzun, Kurucaşile'de Mehmet Zihni Sayın, Kumluca'da İsmet Ertuğrul, Abdipaşa'da Yaşar Dönmez, Hasankadı'da Zeki Erdoğan ve Kozcağız'da Mustafa Karaman’ı Belediye Başkan adayı oldu.

Aldatmaz: “Birlikte Başaracağız”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz “31 Mart seçimleri hepimizin için büyük bir fırsat. Bu tarihi fırsat Bartın için bir değişimin başlangıcı olacak inşallah. Burası bizim evimiz ve biz birlikte başaracağız. Bartın’ımızın bir 5 yıl daha kaybetmeye hakkı yok. Bizde bunun için terimizin son damlasına kadar çalışacağız. dedi.

Tunç: ““Bartın’ın ak belediyecilik anlayışına çok ihtiyacı var”

Ylmaz Tunç yaptığı konuşmada, Bugün gördük ki AK Parti’nin Bartın’a kazandırdığı bu salon artık yetmiyor. Demek ki ak belediyecilikle birlikte Bartın’a yeni bir kültür merkezi daha kazandırmamız gerekiyor. İnşallah Bartın’a bunu da kazandıracağız. Bartın’ımızda da başta il belediyemiz olmak üzere ak belediyecilik anlayışına çok ihtiyaç var. Bartın’ımız Batı Karadeniz’in en güzel illerinden bir tanesi ve Bartın büyüyor. Şimdi yapılan hükümet yatırımlarıyla ayak uydurabilecek ve Bartın’ın potansiyelini hareket ettirebilecek bir yerel yönetim anlayışına ihtiyaç var. Yusuf Ziya Aldatmaz Başkanımız ve diğer ilçe ile belde başkanlarımızla, hükümetimizle birlikte hep birlikte el ele vererek Bartın’ımızı bir eğitim şehri yapacağız.
“2500 kişilik yurt yaptık, daha su veremediler”

Bartın’da daha nikah kıyılacak modern bir nikah salonu bile yok. Bunları Bartın’a kazandırabiliriz, zor şeyler değil. 2 bin 500 kişilik yurt yaptık, bu yurda daha su veremediler. Kanalizasyon bağlantıları bile yapılamadı. Üniversitenin artık belediye sınırlarında olması lazım. Bir türbe yolu kavşağının imar planı yapılmadığı için bir 4 sene beklememesi lazım. Biz hep engelleri aşarak çalışmaya çalışıyoruz. Bartın’ın daha fazla zaman kaybetmeye ihtiyacı yok. Belediye hizmetlerini de işin içine katarak Bartın’da gönül kardeşliği kurup Bartın’a en güzel hizmetleri vereceğiz ve Bartın’ımızı bir yıldız gibi parlatacağız.”

“Fitne fesat olmasın"
Toplantıya katılan Ak Parti MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç ise, "Hiçbir duygusallığa yer vermeden, tamamen akli yöntemlerle çalıştık. Bu çalışmalar sonucunda da adaylarımız ortaya çıktı.  Aranıza fitne ve fesadın girmesine vermeyin. Bizim en büyük rakibimiz yine biziz. Bizim başka rakibimiz yok. Kenetlenelim. Bir ve beraber olalım. Sonra Bartın’a hizmet için yola çıkacağız. Aday adayı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday olamayan arkadaşlar önce memleket, önce millet bilinciyle aday olan arkadaşlarımızın yanında duracaklardır. Belediye Başkan Adaylarımızdan da bir istirhamım olacak Çevreye duyarlı, kültür ve sanat üreten, kadın ve gençlik alanlarını destekleyici projelerle dünya şehirleriyle yarışan marka şehirleri oluşturmalarını istiyoruz. Bu süreçte hepimiz davamıza sahip çıkacağız. Birbirimize kenetlenmezsek bu seçimden zaferle çıkamayız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.

İşte adaylar!

Enç, konuşmasının ardından belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye davet etti.
AK Parti Bartın’da Bartın Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Amasra Belediye Başkan Adayı Uğur Timur, Ulus Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uzun, Kurucaşile Belediye Başkan Adayı Mehmet Zihni Sayın, Kumluca Belediye Başkan Adayı İsmet Ertuğrul, Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkan Adayı Zeki Erdoğan ve Kozcağız Belediye Başkan Adayı Mustafa Karaman’la 31 Mart seçimlerine giriyor.

Bakmadan Geçme