10 yıldır biriken sorunlar acil çözüm bekliyor

Bugün sadece muhtar adaylarının broşürlerine baktığınızda mahallelerimizin biriken sorunlarını görmek mümkün.

GÜÇLÜ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA BARTIN’I SARACAĞIZ

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 10 yıldır Bartın’ın neredeyse tüm mahallelerinde sorunların biriktiğini ifade ederek, “Bugün sadece muhtar adaylarının broşürlerine baktığınızda mahallelerimizin biriken sorunlarını görmek mümkün. Göreve geldiğimizde mahallelerimize değer katacağız. Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerinin taleplerine anında yanıt vereceğiz. Güçlü belediyecilik anlayışımızla Bartın’ın dört bir yanını saracak ve mahallelerimizin sorunlarını çözerek halkımızın yaşam alanlarını daha yaşanabilir kılacağız.” dedi.

Sorunlar çoğalıyor

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’da son 10 yıldır sorunların arttığını ve biriken sorunların acilen çözüm beklediğini söyledi. Bartın’ın tüm mahallelerinde Bartın Belediyesinin ilgisizliğinden kaynaklanan sorunların çoğaldığını kaydeden Aldatmaz, “Bugün sadece muhtar adaylarının broşürlerine baktığınızda mahallelerimizin biriken sorunlarını görmek mümkün. Bartın Belediyesinin ilgisizliğinden kaynaklanan sorunlar mahallelerimizde her geçen gün çoğalıyor. Göreve geldiğimizde mahallelerimize değer katacağız. Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerinin taleplerine anında yanıt vereceğiz. Güçlü belediyecilik anlayışımızla Bartın’ın dört bir yanını saracak ve mahallelerimizin sorunlarını çözerek halkımızın yaşam alanlarını daha yaşanabilir kılacağız.” dedi.

Bartın’a güçlü belediyecilik gelecek

Bartın’da yaşamın mahallelerde yoğunlaştığını ancak kentte mahallelere gereken ilgi ve alakanın gösterilmediğini söyleyen Aldatmaz, “Bartın’ın genel sorunlarını çok iyi biliyoruz. Mahallelerimizin de bir dizi sıkıntıları var. Kimse yok diyemez çünkü mevcut muhtarlarımız ve muhtar adaylarımızın vaatlerine baktığınızda mahallelerde ki sorunların ne denli ciddi ve çok olduğunu görebilirsiniz. Üzülerek ifade ediyorum ki bu tablo Bartın Belediyesi’nin Bartın’da mahallelere gereken değeri vermediğini gösteriyor. Bugün Çayırlar Mahallesinde insanlar saatlerce su tankeri beklemek zorunda kalıyor. Kentimizin özellikle yüksek kesimlerinde oturan vatandaşlar sürekli su kesintileriyle karşı karşıya kalıyor. İnsanlar gece saatlerinde ve hafta sonları ulaşım sıkıntısı yaşıyor. Bugün Orduyeri Tepesinde 120 konutun yer aldığı Erkam Sitesine hafta sonları ulaşım imkanı yok. Bu saydıklarımız mahallelerimizdeki onlarca sorundan sadece birkaç tanesi. Biz böyle bir Bartın’ı içimize sindiremiyoruz. Biz halkımızın sorunlarla boğuşmasını istemiyoruz. İşte bu yüzden diyoruz ki Bartın’a güçlü belediyecilik gelecek. Güçlü belediyecilik anlayışıyla Bartın’ın tüm mahallelerinde biriken sorunlar kısa sürede çözüme kavuşacak.” dedi.

Bartın yarınlara umutla bakacak

Bartın’ın mahalle bazındaki sorunlarıyla birlikte su, trafik gibi genel sorunları da mutlaka çözüme kavuşturacaklarını kaydeden Aldatmaz, “Bizim insanımız her şeyin en güzeline layık. Bizim şehrimizin onlarca değeri var. Tek yapmamız gereken insanımıza değer vermek ve şehrimizin değerlerini koruyarak ekonomiye kazandırmak. Yıllardır biriken ve gün geçtikçe yoğunlaşan sorunları çözüp halkımıza en güzel belediyecilik hizmetini sunmak için geliyoruz. Bartın halkı bize güveniyor. Adaylığımızı ve projelerimizi açıkladığımız tarihten bu yana halkımızın bize gösterdiği destek her geçen gün artıyor. Şehrimizin değerlerini koruyarak ekonomiye kazandırmak için tasarladığımız projelerle şehirde ekonomiye can katacağız. Her projemizle istihdam alanları yaratarak gençlerimize iş-aş olanakları sağlayacağız. Sorunları çözülmüş, mega projelerle marka kente dönüşen Bartın’da herkes yarınlara umutla bakacak.” şekliden konuştu.

Bakmadan Geçme