Zafer Bayramı coşkuyla kutlanacak

İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı

Zafer Bayramına Özel Konser
Bartın Belediyesi30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını etkinlikler ve konser programları ile kutlamaya hazırlanıyor. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde Fener Alayı ve konser programı tertip edilecek.
30 Ağustos Salı günü saat 20.00’da Bartın Belediye binası önünden başlayacak olan Fener Alayı, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Fener Alayının ardından Saat 21.00’da da Zeynep Dizdar konseri ile Bartınlılar zafer coşkusunu doya doya yaşayacak.
“Tüm Bartın Halkını Davet Ediyorum”
Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan büyük bir zaferin  haklı gururunu yaşadığımızı belirterek başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için canı pahasına görev yapan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, etkinliklere tüm Bartın halkını davet etti.30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 100. YILDÖNÜMÜ-KUTLAMA PROGRAMI: 1-CELENK SUNMA TÖRENI Saat:  09.00- Yer: Cumhuriyet Meydani- Celenklerin Atatürk Anitina Sunulmasi (Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı) - Saygi Durușu ve Istiklal Marşı ile Bayrağımızın göndere çekilmesi. 2-TEBRIKAT (Saat:  09.30) Yer: Valilik Makamı: Sayin Vali Dr. Nurtaç ARSLAN beraberinde Garnizon Komutani ve Belediye Başkani olduğu halde tebrikati, Bartın Valiliği Protokol listesinde yer alan sıraya göre kabul eder. 3- KUTLAMA TÖRENİSaat: 10.30 Yer: Cumhuriyet Meydani - Beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkani olduğu halde Sayin Vali Dr. Nurtaç ARSLAN tarafından tören birliklerinin ve halkın bayramının kutlanması - İstiklal Marsı ile bayrağımızın göndere cekilmesi - Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasi. Şiirlerin okunmasi- Folklor ve Özel Eğitim Ritim Grubu gösterilerinin yapilmasi - Tören geçişi (Sıralama: Türk Bayrağı, okul bayrak ve flamaları, askeri birlik ve kolluk kuvvetleri, sporcular ve gaziler)- Törenin sona ermesi: 4- SERGİ AÇILIŞI (MİLLI MÜCADELE'DE KARADENİZ DONANMASI) Saat: 14.00 Yer: Amasra Şapel 5- KABUL TÖRENİS aat: 19.30 Yer: Valilik Camlı Salon 6-  FENER  ALAYISaat: 20.00 Yer: Valilik Önü 7-HALK KONSERİ (Zeynep Dizdar)Saat: 21.00 Yer: Cumhuriyet Meydanı

Bakmadan Geçme