Yıldırım: 24 Haziran'dan zaferle çıkacağız

AK Parti'de en genç Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım: 'Biz aday olsak da olmasak da bu dava için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Gelecekte tarih kitapları 2 ayrı tarih yazacak. Bunları lütfen not edin. Bu tarihlerden biri 15 Temmuz biri de 24 Haziran olacak. 24 Haziran’dan zaferle çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

“Gelecekte tarih kitapları 2 ayrı tarihi yazacak, bunlar 15 Temmuz ve 24 Haziran”

Büyüklerle ve gençlerle yaptığı istişareler sonucunda aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

“Bizlerde bir kardeşiniz olarak büyüklerimizle ve gençlerle istişarelerde bulunup aday adaylığı başvurumuzu yaptık. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra bir gazeteci kardeşimiz iş yerimize geldi ve bir röportaj yaptık. O gün yaptığım açıklamada 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemiz Türk insanın feraseti ile ve inancı ile ülkemizin gelecek 100 yılını kurtardığını söylemiştim. 24 Haziran’da hep birlikte kurtardığımız gelecek 100 yılı sağlam temellere oturtmayı oylayacağız. Biz aday olsak da olmasak da bu dava için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Gelecekte tarih kitapları 2 ayrı tarih yazacak. Bunları lütfen not edin. Bu tarihlerden biri 15 Temmuz biri de 24 Haziran olacak. 24 Haziran’dan zaferle çıkacağımıza inanıyorum.”

 

Bakmadan Geçme