Yapılan kontrollerde yakalandılar

Silahlara el konuldu, 7 kişiye işlem yapıldı

Bartın’da Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kaçak avcılık yapan 7 kişiye işlem yapıldı, 4 silaha el konuldu.
Ulus’ta avcılık ruhsatı olmayan 4 kişi ile Akmanlar köyünde av günü dışında avlanan 3 kişiye işlem yapıldı.
Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü ve Ulus ilçe jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yapılan kontrollerde 5 adet kaçak avcı yakalandı. Şahıslardan birinin avcılık belgesi olduğu diğerlerinin belgesiz olarak kaçak avlandığı belirlendi.  Şahısların üzerinde 4 adet otomatik ve yarı otomatik takozsuz silah yakalanırken silahlardan ikisinin ruhsatsız olduğu tespit edildi. Yakalanan 4 silaha mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. Şahıslar hakkında avcılık belgesi olmadan avlanmak, takozsuz silah kullanmaktan işlem yapılacağı öğrenildi.
AV GÜNÜ DIŞINDA AVLANDILAR
Diğer yandan Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı  ekiplerince yapılan koruma kontrollerde Akmanlar köyü sınırları içerisinde 3 kaçak avcı yakalandı. Şahısların avcılık belgeleri, silahlarının takozları ve ruhsatları olduğu tespit edilirken şahıslara av günü dışında avlanmaktan idari işlem yapıldığı öğrenildi.
 

Yapılan kontrollerde yakalandılar
Yapılan kontrollerde yakalandılar
Yapılan kontrollerde yakalandılar

Bakmadan Geçme