Yapı ve mobilya sektörünün nabzı bu fuarda atacak

2. Batı Karadeniz Yapı dekorasyon ve Mobilya Fuarı 20-23 Eylül tarihleri arasında Çaycuma'da açılacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Batı Karadeniz Yapı dekorasyon ve Mobilya fuarı 20 Eylül ve 23 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Hazırlıkları devam eden DecoBoss Batı Karadeniz 2. Yapı Dekorasyon ve Mobilya fuarı 4 bin 200 m2 alanda Türkiye'nin ve bölgenin ileri gelen firmalarının katılımıyla ziyaretçilerine güzel bir deneyim sunacak.
YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ
Fuarın bölge için oldukça yararlı olacağını belirten Expo Life Fuarcılık Yönetim Kurulu başkanı Serdar Erdoğan, “ Geçen yıl ilkini gerçekleştirdik ve çok başarılı bir fuar oldu. Bu bölgede ciddi manada üretim kapasitesi var. Bizim beklentilerimizin de üstünde bir katılım oldu. Ziyaretçilerimiz, yapı adına betondan başlayarak en son takılan perdesine kadar her şeyi fuarda görebilirler. 20 Eylül Perşembe günü açılıyor ve Pazar gününe kadar 4 günlük bir fuar olacak. Ziyaretçilerimiz için çok iyi bir fuar alanı oluşturmak için canla başla çalışıyoruz. Bölge için hayırlı olmasını temenni ediyoruz, herkesi fuara bekliyoruz.” diye konuştu. 
Çaycuma’da açılacak olan Yapı dekorasyon ve mobilya fuarı 20 Eylül ve 23 Eylül tarihleri arasında dört gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.
Fuara Bartın, Zonguldak ve Karabük’ten çok sayıda firma katılacak.



 

Bakmadan Geçme