Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı açıldı

Çaycuma'da 05-08 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı törenle açıldı.

Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteği ile Çaycuma Belediyesinin ev sahipliğinde organize edilen ve 4 gün sürecek olan Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı törenle açıldı.
Açılışa Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, BAKKA Genel Sekreter Vekili Recep Serkan Alkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÇAYCUMA FUAR MERKEZİ OLACAK
Başarılı bir tarım fuarının ardından ilk defa gerçekleşen Yapı dekorasyon ve mobilya fuarının açılışında konuşan Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu üyesi Serdar Erdoğan başta Vali olmak üzere Çanakçılar creavit, Alagözler ve Shower firmalarına ve emeği geçen destek veren herkese teşekkür etti. Katılımın son derece yüksek dzeyde olduğunu belirten Erdoğan, gelecek yıllarda yapılacak olan 10 dönümlük fuar alanı ile Çaycuma’yı bir fuar merkezi haline getireceklerini söyledi.
Bu sene ilk defa yapılan Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın açılışında konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, fuarın heyecanını yaşadıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
MOBİLYACILIĞIN MERKEZİ OLMALIYIZ
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, törende yaptığı konuşmada, ‘Fuarda emeği geçen bütün müteşebbislere teşekkür ediyorum. Memleketini düşünerek burada yatırımlar yapan fuara da ana sponsor olan firmamıza teşekkür ediyorum. Girişimcilerimiz çok dinamik. OSB’lere baktığımız zaman dinamik girişimciler var. Türkiye’de orman ürünleri açısından bir ya da ikinci sıraya geliyor bölgemiz. Ama burada bir mobilya sektörünün büyümemiş olması kendi zafiyetimizdir. Mobilyanın merkezlerinden birisi olmalıyız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdeleyi keserek, fuar alanında stantları gezdi.
Yapı dekorasyon ve mobilya fuarına 53 firma katılırken Bartın’dan Akmazlar inşaat, Çelikerler, Toksözler İnşaat, Çelikler pencere, Irmak Enerji, Çakır Ahşap ve Aksöz asansör firmaları katılım sağladı.

Bakmadan Geçme