Veteranlarda Kıyasıya Mücadele Sona Erdi

Veteranlar Liginde kıyasıya mücadele sona erdi işte şampiyon.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde yer alan sekiz gruptaki 60 takımın yer aldığı son hafta maçları bu hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.
 
2017-2018 TMVFL Liginde gruplarında şampiyon olan ve Antalya'da ki Türkiye Şampiyonasında yer almayı garantileyen 24 takım 22-29 Nisan tarihleri arasında Antalya'da mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olmaya çalışacaklar.
 
TMVFL Batı Karadeniz grubunda yer alan altı takımın Ekim ayında başlayan lig mücadelesinin sonunda mutlu sona Yaşa ve YAŞAT Karabük Veteranlar takımı ulaştı. Geçen sene ki grup ikinciliğinin ardından bu sene 27 puan toplayarak şampiyon oldu ve Antalya'da ki Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı elde etti.
 
Bartın İl Özel İdare Yolspor, bu sene ligde 27 puan toplayarak avrrajla liderin ardından ikinci oldu ve Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı elde etti.
 
Kastamonu Gün Otel Veteranlar, bu sene ilk defa katıldığı ligde oynadığı maçlar sonunda 15 puan toplayarak grupta üçüncü oldu.
 
Akçakoca Gökspor, oynadığı maçlar sonunda 12 puan toplayarak grupta dördüncü olarak sezonu tamamladı.
 
Çankırı Belediye Gençlikspor Veteranlar, ilk defa katıldığı ligde oynadığı maçlar sonunda 6 puan toplayarak grupta beşinci olarak sezonu tamamladı.
 
Şehit Uğur Akyer, ilk defa katıldığı ligde oynadığı maçlar sonunda 3 puan toplayarak grupta altıncı olarak sezonu tamamladı.
 
TMVFL Batı Karadeniz grubu 2018-2019 gelecek sezonun başvuruları başladı. Gelecek sezon grup mücadelesinde yer almak isteyen takımlar gerekli şartları ve başvuruyu www.tmvfl.com adresinden yapabilirler.

Bakmadan Geçme