Veteranlar liginde 4.hafta maçları oynandı

Bartın İl Özel İdaresi Yol Spor dolu dizgin yoluna devam ediyor…

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu 4. hafta maçları hafta sonunda oynandı.

 BARTIN İL ÖZEL İDARE YOLSPOR:2

KASTAMONU GÜN OTEL VETERANLAR:0

 TMVFL Batı Karadeniz Grubunda ikinci sırada bulunan Bartın İl Özel İdare Yolspor ile grupta üçüncü sırada bulunan Kastamonu Gün Otel Veteranlar takımları Bartın'da karşı karşıya geldiler. Cumartesi günü saat 14.00'te Kozcağız stadında oynandı. Evinde oynamanın avantajını skora da yansıtan Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranlar takımı maçtan 2-0 üstünlükle ayrıldı.

 ŞEHİT UĞUR AKYER VETERANLAR:0

YAŞA VE YAŞAT KARABÜK VETERANLAR:7

TMVFL Batı Karadeniz Grubunda altıncı sırada bulunan Şehit Uğur Akyer Veteranlar takımı ile grubun lideri Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımları Bartın'da karşı karşıya geldiler. Cumartesi günü saat 12.00'de Kozcağız sahasında oynanan karşılaşmadan galip gelen Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı oldu. Maçta baştan sona üstün olan ve 7-0 farklı kazanarak liderliğini kayıpsız sürdüren Karabük takımı 12 puanla liderliğini devam ettirdi.

KENAN GÜRSU VE ALPAY ÖZER'DE İZLEDİ

Cumartesi günü Kozcağız'da oynanan iki karşılaşmayı ve pazar günü Çankırı'da oynanan maçı da TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu ve TMVFL Türkiye Milli Karması Sportif Direktörü Alpay Özer'de izledi. Kozcağız'da oynanan maçtan önce Şehit Uğur Akyer'in babası İbrahim Akyer'e  plaket veren Kenan Gürsu: "Şehit Uğur Akyer ve tüm Şehitlerimize vatanımızın minnettar olduğunu söyleyerek tüm şehit ailelerini de saygıyla selamlıyorum" dedi

ÇANKIRI BELEDİYE GENÇLİKSPOR

AKÇAKOCA GÖKSPOR VETERANLAR

TMVFL Batı Karadeniz Grubunda beşinci sırada bulunan Çankırı Belediye Gençlikspor Veteranlar ile grupta dördüncü sırada bulunan Akçakoca Gökspor Veteranlar takımları Çankırı'da karşı karşıya geldiler. Pazar günü saat 14.00'te Atatürk Stadında oynanan maçı Akçakoca Gökspor Veteranlar kazandı. Her iki yarıda bulduğu gollerle deplasman da üç  puanın sahibi oldu.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu başkanı Kenan Gürsu ile beraber TMVFL Türkiye Milli Karması Sportif Direktörü Alpay Özer'de maçı izleyenler arasındaydı. Karşılaşma öncesinde Çankırı Belediye Gençlikspor kaptanı Şenol Akçakoca Gökspor kaptanı Gökhan Solak'a çiçek vererek başarılar diledi.


Bakmadan Geçme