Veteranlar Futbol Liginde İkinci Hafta Maçları Oynandı

Batı Karadeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi ikinci maçları hafta sonu oynanan üç maçla sona erdi.

Kastamonu Gün Otel Veteranlar'dan örnek bir davranış. Maçtan önce, Kastamonu futboluna hizmet etmiş futbolculara Vefa örneği gösterek teşekkür plaketi verdi. İlk Vefa plaketini Muzaffer Şenoğlu'na Kastamonu Gün Otel Veteranlar adına Musa Sarsukoğlu verdi. Bu örnek uygulamanın içeride oynanacak diğer maçlarda da devam edileceği belirtildi.
 
Cumartesi günü Kastamonu'da, İlk haftanın galipleri Kastamonu Gün Otel Veteranlar ile Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımları karşı karşıya geldiler. Maçın ilk yarısında Şenol'un golü ile öne geçen Karabük Veteranlar takımı soyunma odasına da 1-0 önde girdi. İkinci yarı da Oğuz'la eşitliği sağlayan Kastamonu Veteranlar, Şenol ve Tuncay'ın gollerine engel olamayınca sahadan 1-3 yenik ayrıldı. Haftayı galibiyetle kapatan Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar 2. haftada çok önemli 3 puanın sahibi oldu.
 
Günün ikinci karşılaşması Bartın Kozcağız'da İl Özel İdare Yolspor Veteranlar ile Çankırı Belediye Gençlikspor Veteranlar takımları karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayan ve golü bulan taraf Çankırı Veteranlar takımı oldu. Selçuk'un golü ile maçta öne geçse de Çankırı Veteranlar takımı, her iki yarıda da Sedat, Ümit, İçen ve Nail'in gollerine engel olamayınca Bartın İl Özel İdare Yolspor'a maçı 4-1 kaybetti. Kendi evindeki maçı kazanan İl Özel İdare Yolspor aldığı üç puanla liderliğini bu hafta da sürdürdü.
 
Pazar günü tüm şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı. Maçtan önce Düzce'li tüm şehitler ve Şehit Uğur Akyer için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
 
Pazar günü Akçakoca Stadında Akçakoca Gökspor Veteranlar ile Şehit Uğur Akyer Veteranlar takımları karşı karşıya geldiler.
Gol düellosu şeklinde geçen maçta tam 9 gol vardı. Akçakoca Gökspor Veteranlar adına golleri Erdoğan (3), Çetin (2) ve Selahattin atarken Şehit Uğur Akyer Veteranlar adına golleri ise Kenan, Ayhan ve Savaş attı.

Bakmadan Geçme