Vali sorunları dinledi, talimat verdi

Bartın'ın Ulus ilçesinde 12. Muhtarlar Toplantısı Vali, Kaymakam, ilçe ve belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Nusret DİRİM, İçişleri Bakanlığımızın Genelgesi gereğince her ay yapılmakta olan muhtarlar toplantısının 12.sini Ulus  İlçemizde 70 mahalle ve köy muhtarının katılımı ile yaptı. 
75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Ulus Kaymakamı Recep HASAR, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN, İl  Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa GÜNEY ve İrfan EKMEKCİ, Kumluca Belediye Başkanı İsmail CAN, Bartın DSİ 233. Şube Müdür V. Ebru AKAR,  İl Mahalli İdareler Müdürü Ali TAŞCI, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman ÇETİN İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent OK,  K.H.G.Birliği Müdürü Uğur ÜNAL, İlçe Özel İdare Müdürü Filiz TOPAL, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Barış YILMAZ ile Bedaş Dağıtım Operasyon Birim Yetkilisi M.Zeki DÜNDAR hazır bulundu.
Toplantıda söz alan Belediye Başkanları ve muhtarlar sıkıntılarını dile getirdi.
İlçedeki Köy ve Mahalle Muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali DİRİM, ilgili Kurum Müdürlerine gerekli talimatları verdi. 


 

Bakmadan Geçme