Vali Güner ve eşinden yeni yıl ziyaretleri

Kadın doğum hastanesinde yeni doğan bebeklere altın takan Güner çifti, görev yapan personelin yeni yıllarını kutladı.

Bartın Valisi Sinan Güner, Emniyet Müdürü Ogün Vural ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı ile birlikte 2018 yılının son saatlerinde Bartın Kadın doğum ve çocuk hastanesini, polis karakolunu ve kontrol noktalarında vazife başında olan personeli ziyaret etti.
BEBEKLERE ALTIN TAKTI
Vali Güner, eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner ile birlikte ilk olarak Kadın doğum ve çocuk hastanesini ziyaret ederek hastanede yatan hastaların ve hasta yakınlarının yeni yılını kutlayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yeni doğan bebeklere altın takan Güner çifti, doğum yapan anneleri tebrik etti.
Daha sonra Vali Sinan Güner, Bartın girişinde bulunan polis ve jandarmanın ortak görev yaptığı kontrol noktasını ziyaret etti.
Vali Güner, burada yaptığı açıklamada, “güvenliğimiz için polis ve jandarma 24 saat kontrol noktasında ortak görev yapıyor. İlimizin huzuru, vatandaşımızın güvenliği için her türlü tedbiri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Bu akşam görev yapan arkadaşlarımızın yeni yıllarını kutluyorum” dedi.
Kontrol noktasında durdurulan yolcu otobüsüne de binen Vali Güner vatandaşlara hoş geldiniz diyerek hayırlı seneler dileklerini iletti.
Vali Güner daha sonra Kemer polis karakolunu ve Amasra yolunda bulunan polis kontrol noktasını ziyaret ederek görev başında olan personelden bilgi aldı. Vali Güner tüm çalışan personelin yeni yılını tebrik etti.


 
 

Bakmadan Geçme