Vaka sayısı artıyor, fabrika üretime ara verdi

Sonunda korkulan oldu, üretime ara verildi.

Bartın’da vaka sayısının arttığı ve 400 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasında üretime ara verildiği öğrenildi.

Bartın’da pandemi polikliniğinde tedavi gören hasta sayısının on civarında olduğu ve organize sanayide faaliyet gösteren tekstil fabrikasında pozitif vaka sayısının 5’e yükselmesi nedeni ile üretime ara verildiği iddia edildi. 

Vaka arttı, Tekstil fabrikası üretime ara verdi 

Geçen hafta Bartın Organize sanayide bulunan bir tekstil fabrikasında il dışından gelen bir kişinin hastaneye kaldırıldığı ve temasta bulunduğu kişilerin tespit edilmeye çalışıldığını gündeme taşımıştık.
İl dışından dönen ve Pazartesi günü fabrikada çalışmaya başlayan kişinin covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından temasta bulunduğu 4 kişinin daha covid-19 testlerinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavi altına alındıkları iddia edildi. 
Aynı birimde çalışan ve temas ettiği düşünülen 50’den fazla çalışanın evde karantina altında bulunduğu ve tedirgin olanların test yaptırmak için hastaneye başvurduğu gelen bilgiler arasında.
Fabrikada bugün itibari ile vaka sayısının artması üzerine üretime ara verildiği ve fabrika çalışanlarına test yapılacağı ileri sürüldü.

Yeni vakalarla birlikte virüsün halen dolaştığı ve bulaşma riskinin devam ettiği görülürken vakalar konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Komşu ilimiz Karabük'te vaka sayısının 40'ı geçtiği öğrenildi.

Lütfen tedbirlere uyalım, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim.

Bakmadan Geçme