Ulus'ta Chp Rüzgarı

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu Ulus'ta Belediye Başkan Adayı Çetin Selçuk Arslan'la birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Arslan: “Ulus’ta rekorla seçimi alacağız”
31 Mart yerel seçim çalışmalarına başlayan CHP Ulus Belediye Başkan Adayı Çetin Selçuk Arslan, Ulus’ta rekor sayıda bir teveccühle belediyeyi alacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. Göç ve işsizlik sorunu başta olmak üzere ilçedeki birçok sorunu çözecek projelerle Ulusluların karşına çıkacaklarını ifade eden Arslan, bu projeleri şubat ayından itibaren yavaş yavaş açıklayacaklarını kaydetti. Arslan, “Ulus’ta seçim havası aslında çoktan belli. Bizler seçimi aldık diye görüyoruz” dedi.
 
Milletvekili Bankoğlu ve CHP Belediye Başkan Adayı Arslan ilçe merkezinde ki esnafların yanı sıra sanayi sitesinde de  esnaflarla bir araya geldiler. Uluslular, Milletvekili Bankoğlu ve Belediye Başkan Adayı Arslan’a büyük ilgi gösterirken ziyaretlerde Ulus halkının beklenti ve talepleri de görüşüldü. Milletvekili Bankoğlu açıklamasında, “Ulus İlçesi Belediye Başkan Adayımız Çetin Selçuk Arslan ile çalışmalarımıza başladık. Yurttaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde CHP’nin hiçbir ferdi ayırmadan herkese hizmet götüreceğini anlattık.” dedi.
31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde Milletvekili Bankoğlu ve Belediye Başkan Adayının ilçedeki ziyaretleri vatandaşlar arasında, “Ulus’ta CHP rüzgarı” olarak yorumlandı.


 

Bakmadan Geçme