Türkiye Şampiyonasına Bartın'dan Aday Var

21-25 mart tarihleri arasında Antalya da düzenlenecek olan Vücut geliştirme ve Fitness Türkiye şampiyonası ve Milli takım seçmelerine Bartın'dan bir aday var.

21-25 mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Vücut geliştirme, Fitness Türkiye şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde yarışacak olan Bartın'lı sporcumuz Ceyhan Baysal, son sürat hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalya'da Bartın'ı temsil edecek olan Ceyhan Baysal, 5 yıldır Fitness ile uğraştığını ve hayalinin Milli Takıma seçilmek olduğunu belirtti.
 

Kendini Vücut geliştirmeye adayan ve günde 3 antreman yaptığını belirten Ceyhan Baysal, “21-25 Mart  tarihinde  Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Şampiyonasında ilimizi temsil edeceğim. Antalya’da Bartın’ın adını duyurmak ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Mutlak derece hedeflediğim bu şampiyona da başarı elde ederek camiada ilimizin adını da duyurmayı arzu ediyorum. dedi

 

Baysal açıklamasının devamında  “Çağdaş Spor Merkezinin destekleriyle Bu şampiyonadan elde edeceğim başarı Milli Takım içinde bir kapı olacak. Bu nedenle 2018 Antalya Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Şampiyonasını çok önemsiyorum. Bu çalışmalarım sırasında Vücut Geliştirme Ve Fitness sporuna gönül veren genç arkadaşlarımıza da yardımcı oluyorum. Ciddi bir şekilde şampiyonaya odaklandım ve inşallah derece ile ilimize döneceğim.  ” diye konuştu.
Bizde Bartın Olay Ailesi olarak sporcumuz Ceyhan Baysal'a başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme