Turhan Kalaycı'dan kutlama mesajı

Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim...

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan KALAYCI, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında şu sözlere yer verdi;

"Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır.

Milletimizin köklerinde var olan ve İslam’ın ruhuyla bütünleşen insani erdemler, bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanır, hatırlanır. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu özel günleri anlamlı kılmak için gelin, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım, sevgi, saygı ve hoşgörünün sesini yeniden yükseltelim, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı tazeleyerek bir kez daha kucaklaşalım.

Unutmayalım ki, bizi güçlü kılan, insanlarımızın birbirine kalpten bağlılığı ve milli birliğimize sarsılmaz bir şekilde sadakatidir. Bu birlik ve beraberliğin, bu sarsılmaz bütünlüğün, tarih boyunca aynı yataktan coşkuyla akmış bu gür ırmağın değerini her geçen gün daha iyi anlıyoruz.

Gelin, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın zirveye çıktığı bu özel  günleri, bütün bir yıla yayalım. Bu kardeşlik ruhunu her gün yaşayalım ve birbirimize yaşatalım. Bayramlar, bizi nasıl birbirimize daha da yakınlaştırıyorsa, her gün öyle yakın olalım. Birbirimizin dertleriyle dertlenelim, birbirimizi daha çok anlamaya, daha çok hissetmeye çalışalım. Sevinçlerimizi de, kederlerimizi de, varlığımızı da, yokluğumuzu da hep birlikte paylaşalım.

İnanıyorum ki neşe ve sevinç kaynağı olan bayramdan hemen sonra başlayacağımız yeni yılda istikrar ve güven ortamı daha da güçlenecektir. Türkiye, tüm kurum ve kuruluşların sergileyeceği özveri sayesinde ekonomi, sosyal barış başta olmak üzere  dünya barışına öncülük eden ülkeler arasında en ön sıralarda yerini almaya devam edecektir. Yine gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında, gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek bayramını kutluyorum. Şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine ise bir kez daha sabır ve metanet diliyorum. Bu duygular içerisinde, çok değerli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyor, bu güzel bayram coşkusunun bütün gönülleri şenlendirmesini temenni ediyorum."

Turhan KALAYCI- AK Parti Bartın İl Başkanı


 

Bakmadan Geçme