Tunceli'den acı haber geldi

2 askerimizin şehit olduğu acı olayda Bartınlı askerimiz yaralandı

Tunceli kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.
Tunceli'de şehit düşen Uzman Çavuşlar Ökkeş Ede (26) ile Emre Üçkan(26) Elazığ'da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
Şehitlerden Uzman Çavuş Ökkeş Ede memleketi Osmaniye'ye, Uzman Çavuş Emre Üçkan'ın naaşı ise memleketi Kütahya'ya gönderildi.
Tunceli kırsalında PKK’lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz.
 
KURUCAŞİLELİ ASKER YARALANDI
 
Teröristlerle girilen çatışmada yaralanan askerlerimizden biri Kurucaşile ilçemize Bağlı Başköy nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak, hastanede tedavi altına alındı.
Kahraman askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

KAHRAMAN ASKERİMİZİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Milletvekili Yılmaz Tunç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Tunceli'de teröristlerle girilen çatışmada Kurucaşile ilçemize bağlı Başköy nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak, dizinden vurularak yaralanmış olup, Tunceli Devlet Hastanesinde tedavisi devam etmektedir.

Hastane yetkilileri ile yaptığım görüşmede ortopedi doktorlarınca ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin olmadığını öğrendim.

Aynı çatışmada yaralanan diğer askerimizle birlikte hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak'a tekrar acil şifalar diliyorum" dedi.


 

Bakmadan Geçme