Tunç mendirek onarımında inceleme yaptı

Tunç teşkilat mensupları ile birlikte Mendirek Onarımı inşaatında incelemelerde bulundu

MİLLETVEKİLİ TUNÇ AMASRA LİMANI MENDİREK ONARIM İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Amasra Limanı Mendirek Onarımı inşaatında incelemelerde bulunarak, Amasra Limanı’nı daha güvenli ve korunaklı hale getirilme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.
Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada, “Amasra’da yapımı devam eden Amasra Limanı’nı daha güvenli ve korunaklı hale getirecek olan, 30,7 milyon liraya ihale edilen Amasra Limanı Mendirek Onarımı inşaatında incelemelerde bulunduk. Önceki yıllarda Yolcu İskelesi inşaatını tamamlayıp hizmete açmıştık, bu kez de limanı Karadeniz’in hırçın dalgalarından koruyacak mendireği daha sağlam ve güvenli yapacak çalışmaları gerçekleştiriyoruz, İnşaatta beton elemanların dökümüne devam ediliyor.” Dedi.
Daha önce fırtına ve yoğun dalgalarda hasar görmüştü
Milletvekili Tunç, geçmiş yıllarda Karadeniz’de meydana gelen fırtınalarda Amasra limanı ana mendireğinde yoğun dalga aşınmaları meydana geldiğini ve mendireğin büyük hasar gördüğünü belirterek, sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğünce yapılan etüd çalışmaları neticesinde mendireğin onarımı ile ilgili proje çalışmasının yapıldığını, yatırım programına alınarak yapım ihalesini gerçekleştirilmesinin ardından mendirek onarımının inşaat çalışmalarının başlandığını söyledi.
Milletvekili Tunç, Amasra için büyük bir yatırım olan Amasra limanı mendirek onarımı için  başta Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür  ediyorum dedi.


 
 

Bakmadan Geçme