Toplantıya katılanlar risk altında mı?

Temasta bulunanların dikkatli olması gerekiyor.

Vali, Belediye Başkanları ve Mahalli İdareler Birliği Meclis üyelerine karantina uygulanacak mı?
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini fazlasıyla gösteren Korona Virüs ile çeşitli tedbirler alınarak mücadele ediliyor. 
İl genelinde testi pozitif çıkan hastalar ve vakalar evlerinde karantinaya alınırken, testi pozitif çıkan vatandaşlarla temas edenler de tedbir amaçlı karantinaya alınıyor. 
Testi pozitif çıkmadan toplantıya katıldı
26 Kasım Perşembe günü Bartın Valiliği 12 Divan Toplantı Salonunda İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Mahalli İdareler Birliği Meclis üyelerinin katıldığı toplantının ardından toplantıya katılan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. 
Başkan Uzun ayrıca, “Yoğun tempo içinde irtibatlı olduğum dostlarımızın dikkatli olmalarını hususen rica ediyorum” diyerek temaslı olanlara uyarıda bulundu.
Toplantıya katılanlar sosyal mesafeye uygun şekilde oturdu
Testi Pozitif çıkan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’un da bulunduğu toplantıda yer alan İl Valisi Sayın Sinan Güner başta olmak üzere gün içerisinde aktif olarak çalışan ve çok sayıda kişiyle temas eden İl, ilçe ve belde belediye başkanları, Mahalli İdareler Birliği Meclis üyeleri bu durum karşısında karantinaya alınıp alınmayacağı kamuoyu tarafından merak konusu oldu. 
Bu durumdan tedirgin olanların test yaptırmak istediği ileri sürüldü.
 

Bakmadan Geçme