TMVFL Batı Karadeniz Grup Maçları Oynandı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu 8. hafta maçları cumartesi günü oynandı.

BARTIN İL ÖZEL İDARE YOLSPOR
KARABÜK YAŞA VE YAŞAT
 
Grubun lideri ile en yakın takipçisini karşı karşıya getiren maç Bartın'daydı. Ligde 21 puanla lider durumda bulunan Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar ile 18 puanla ikinci sırada yer alan Bartın İl Özel İdare Yolspor karşılaşması cumartesi günü saat 13'te Kozcağız Sahasında oynandı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen ve zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma da istediğini alan taraf ev sahibi Bartın İl Özel İdare Yolspor takımı oldu. 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonunda her iki takımında puanı 21 olurken şampiyonluk mücadelesi de son haftaya kadar devam edecek gibi gözüküyor.
 
KASTAMONU GÜN OTEL
AKÇAKOCA GÖKSPOR
 
Grupta üçüncü sırada bulunan Kastamonu Gün Otel ile dördüncü sırada bulunan Akçakoca Gökspor karşılaşması Kastamonu'da oynandı. Hasan Doğan Tesisleri B Sahasında oynanan karşılaşma cumartesi günü saat 12.00'de başladı. Her iki yarıda da üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi Kastamonu Gün Otel Veteranlar takımı maçtan 6-0 galip ayrılarak üçüncü sırada ki yerini korudu.
 
ÇANKIRI BELEDİYE GENÇLİKSPOR
ŞEHİT UĞUR AKYER VETERANLAR
 
Grupta beşinci sırada bulunan Çankırı Belediye Gençlikspor ile altıncı sırada bulunan Şehit Uğur Akyer karşılaşması Çankırı'da oynandı. Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşma cumartesi günü saat 14.00'te başladı. Ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada istediğini 3-0 ile alan takım Çankırı Belediye Gençlikspor takımı oldu.

Bakmadan Geçme