TIR, yol kenarında duran otobüse çarptı, 2 ölü

Bursa'dan Bartın'a Acı Haber, 2 Ölü, 10 Yaralı

Bursa'dan Bartın’a gelen ve arıza yapan otobüse tır çarptı: 2 kişi ölü, 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa - İstanbul Kara yolu üzerinde arıza yapan ve park halinde olan yolcu otobüsüne arkadan TIR çarptı. Kazada otobüsün motorunu kontrol eden yedek şoför ile ona cep telefonu ile ışık tutan bir yolcunun hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada yaralanan 10 yolcu bölgedeki hastanelere kaldırıldı.
İddiaya göre Bursa’dan Bartın'a gelen ve içerisinde 46 yolcusu bulunan 50 DK 189 plakalı yolcu otobüsü Süpürgelik mevkiinde arıza nedeniyle yol kenarına park etti. Otobüsten inen yedek şoför Cemil Aydemir otobüsün motorunu kontrol ettiği esnada ona ışık tutarak yardımcı olan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir yolcu tırın arkadan çarpması sonucunda iki aracın arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Bu esnada başka bir yolcu da son anda ölümden döndü.
Adeta can pazarının yaşandığı kazada yaralanan 10 yolcu ise tedavileri yapılmak üzere bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Diğer yolcular başka bir otobüsle Bartın’a hareket etti. Kazadan sonra olay yeri adeta savaş alanına döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


 

Bakmadan Geçme