Tedavi için gereken para toplandı

Herkes Alparslan'a nefes olmak için destek oldu

SMA hastası 1 yaşındaki Alparslan  Başoğlu'nun tedavisi için gereken 2 milyon 300 bin dolar toplandı. Aylardır devam eden kampanya çerçevesinde yüzlerce gönüllü ve hayırsever vatandaşların desteği ile gerekli para toplandı.
Alparslan ve ailesinin önümüzdeki günlerde Amerika'ya gideceği tedavi için gerekli onayın alındığı öğrenildi. Ailesinden şu açıklama geldi. 
"Alparslan yaşasın, Alparslan rahat nefes alsın diye başlattığımız mücadelemiz Teksas'tan aldığımız yeni teklifimiz ile mutlu sona erişti. Bu zorlu mücadelemizde etrafımızda yüzlerce hatta binlerce el, el ele verdi. Herşey Alparslan içindi. Bu bilinçte olan başta gönüllülerimiz olmak üzere bizleri takip ederek, paylaşarak, dua ederek, bağış yaparak destek olan binlerce dost edindik. Artık yolumuzun en zor kısmını tamamladık. Şimdi sıra oğlumuzu ilacına eriştirerek, Allah'ın da izniyle onu sağlığına kavuşturmakta. Maddi destekleriniz ile bizleri hiç yalnız bırakmadınız, şimdi ise dualarınız ile de oğlumuzu hiç bırakmayacağınızdan şüphemiz yoktur. 
Maddi-manevi desteklerini eksik etmeyen, bağış yapan, dilinden Alparslan duasını hiç düşürmeyen siz değerli dostlarımıza, sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi sunarız. Sizlerden ricamız, kampanyasını devam ettiren diğer yavrularımızın da elinden tutarak onları bu hastalıkla baş başa bırakmamanızdır."

Bakmadan Geçme