Talip Gökkaya İstişarelere Devam Ediyor

Kozcağız Beldesi Merkez mahalle muhtar adaylığını açıklayan Talip Gökkaya çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez mahallesinde adaylığını açıklayan en genç aday olan Gökkaya Kozcağız’da doğduğunu memleketi ve memleketin insanlarını iyi tanıdığını sorun ve sıkıntılarını bildiğini dile getirdi. Bir değişiklik olmaz ise Mart 2019 seçimlerinde toplumun büyük tasvibini kazanacak bir aza kadrosu ile aday olacağını dile getiren Gökkaya şunları söyledi.
            ‘’1979 yılında Kozcağız Beldesinde dünyaya geldim. İlk ve Orta okulu Kozcağız ilk öğretim okulunda tamamladıktan sonra Lise eğitimimi Kozcağız ÇPL Ticaret bölümünde tamamladım. Çeşitli kurumlarda stajımı tamamladıktan sonra 2004 yılında Çevre Şehircilik Bakanlığı Bartın Kadastro Müdürlüğünde  işçi olarak göreve başladım.
 2010 yılında evlendim ve 2 çocuk sahibiyim. 2019 mart seçimlerinde Allah nasip eder ve Kozcağız merkez mahalle halkı bizden yana tevazu gösterir Muhtar olmamız söz konusu olur ise  ilk vaadim insanların arayıp bulamadıkları bir muhtar olmamaktır.
Çünkü hali hazırda çalıştığım kurum Bartın Valilik binası  içindedir ve bir muhtara ihtiyaç olabilecek kurumlara en yakın mesafededir.
 Diğer yandan resmi bir kurum çalışanı olmam  ileri derecede kurumlar ile münasebetimi artırdığından özellikle bürokratik anlamda halkıma ciddi anlamda destek olabileceğimi düşünüyorum.
Kozcağız beldemiz son zamanlarda ciddi anlamda güzelleşmiş ve gelişmiş olsa da bir muhtarın genç bakışına ve ilgisine ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.
Bence bir muhtar sadece cebinde mühür taşıyıp sokaklarda dolaşan  değil özellikle bölgesinde ihtiyaç duyulduğunda tüm kurulmalarda hak ve kanun çerçevesinde iş görebilecek biri olmalıdır.
Merkez mahalle muhtar adayı olmam sebebi ile merkezde yapılacak işlerin belirli bir sınırı olduğundan ne yazık ki ben yapamayacağım vaatleri vermek istemiyorum dedi. 
Sözlerini toparlayarak insanları sıkıcı bir metne bağlamak istemediğini dile getiren Talip GÖKKAYA Halk bilsin istiyorum ki bir muhtara ne zaman ihtiyaçları olur ve konu ne olursa olsun 7 Gün  24 Saat halkıma hizmet için Aday oldum.
Bu makamı hava ve civa için değil  milletin hizmetkarı olma noktasında merkez mahallesi ve ahalisi hatta köylerinde bulunan halkımıza en iyi hizmeti vermek için kullanacağım dedi.’’

Bakmadan Geçme