Şüpheli ölüm, 2 kişi tutuklandı

Cansız bedeni bulundu, 2 kişi tutuklandı

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Eldeş köyünden olan ve Karabük’te yaşayan işçi emeklisi Recep Gücük(87) evinde ölü olarak bulundu.
Şüpheli olayla ilgili yürütülen soruşturmada bir gün önce yaşlı adamın evinin giriş katını kiralayan 2’si kadın 3 kişi gözaltına alındı.
PARASI ÇALINMIŞ
Recep Gücük’ün evini kiralayan ve 14.500 TL parasını çaldıkları tespit edilen şüphelilerden 2’sinin tutuklandığı öğrenildi.
Karabük Kurtuluş Mahallesi Çelik Sokak’ta dün sabah meydana gelen olayda,  Sabriye Gücük, eşi Recep Gücük’ü evde hareketsiz halde bulunca yardım istedi. Yapılan kontrollerde Recep Gücük’ün öldüğü belirlendi.
Recep Gücük’ün cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yaşlı adamın kızının ve komşularının ifadelerinden yola çıkan polis ekipleri  şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlattı.
Recep Gücük’ün evinden 14.500 TL parasının çalındığı ve evinin giriş katını olaydan bir gün önce kiraladıkları belirlene A.S, N.G. ve H.B., gözaltına alındı.
Çalınan paralar A.S’nin evinde bulundu.
Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.S. ve N.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken H.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme