Sporun ve sporcularımızın destekçisi olacağız

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın'da spora çok önemli yatırımlar yapacaklarını söyleyerek, 'Sporun ve sporcunun yanında olacağız. Bartın'da sporu kimseye muhtaç etmeyeceğiz.' dedi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLACAĞIZ

BARTIN’DA SPORU KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYECEĞİZ

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’da spora çok önemli yatırımlar yapacaklarını söyleyerek, “Sporun ve sporcunun yanında olacağız. Bartın’da sporu kimseye muhtaç etmeyeceğiz.” dedi.

Sporun ve sporcunun yanında olacağız

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz 31 Mart seçimleriyle birlikte Bartın’da sporun ve sporcunun da kaderinin değişeceğini söyledi. Spor alanında tüm branşlarda çok önemli yatırımlara imza atacaklarını kaydeden Aldatmaz, “Bartın’da sporun ve sporcunun yanında olacağız. Şehrimizde sporu ve sporcularımızı kimseye muhtaç etmeyeceğiz.” dedi.

Şehrimiz spor turizminden de pay alacak

Bartın’da şehirlerarası otobüs terminali arkasında 50 dönüm arazi üzerinde profesyonel spor alanları, sauna, fıtness, yürüyüş parkuru, sosyal alanlar, kafeterya ve rekreasyon alanları planladıklarını söyleyen Aldatmaz, “Bartın’a kazandıracağımız spor tesisleriyle beraber sadece ilimizdeki spor kulüplerinin değil tüm Türkiye’deki spor kulüplerinin kamp dönemleri için tercih edeceği muhteşem bir tesisi şehrimize kazandıracağız. Bu sayede gençlerimizin spor alanları genişleyecek ve imkanlar artacak. Ayrıca şehrimiz spor turizminden de pay alacak.” dedi.

Sporun ve sporcularımızın destekçisi olacağız

Aldatmaz konuşmasının devamında, “Sevdamız, derdimiz, gayretimiz Bartın. Bartın’da sporu kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Gençlerimizin aydınlık yarınları için, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bartın’da uzun yıllar kulüp yöneticiliği yapmış ve sporun içinden gelen biri olarak tüm spor camiasına söz veriyoruz. Spor camiamız kendilerini asla yalnız hissetmeyecekler. Belediye bütçesinden önemli bir kaynağı spora ayıracağımız gibi dış kaynaklarda temin ederek sporun ve sporcularımızın destekçisi olacağız.” diye konuştu.

31 Mart’ta kazanan Bartın olacak

31 Mart tarihinin Bartın için bir milat olduğuna da vurgu yapan Aldatmaz, “31 Mart şehrimizde her alanda değişim ve gelişimin başlangıcı olacak bir tarih. İnanıyor ve güveniyoruz ki halkımız çok güçlü bir destekle bizlere bu görevi verecek. Bizlerde halkımızın güçlü desteklerine güçlü belediyecilikle karşılık vereceğiz. Şehrimizde sorunların kısa sürede ve kalıcı şekilde çözümüne odaklanırken mega projelerimizle Bartın’ı kuzeyin yıldızına dönüştüreceğiz. Şehrimizin aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlamak üzere bugünden adımlar atacağız. Güçlü belediyecilik anlayışıyla beraber gönül belediyeciliği anlayışını da Bartın’da başlatacağız. 31 Mart’ta kaybeden olmayacak. Belediyecilik hizmetlerini yürütürken şehre değer katacak projeleri hayata geçiren ve halkın sesine kulak veren belediyecilik anlayışımızla kazanan Bartın olacak." Dedi.

 

Bakmadan Geçme