Sopayla dövülen köpeğin akıbeti

Yumurta yedi diye sopayla dövülen köpek bakın nerede!

Sopayla dövülen köpeğe jandarma sahip çıktı
Bartın'da, kümesindeki tavuklarının yumurtalarını yediği iddiasıyla H.Ş. tarafından sopayla dövülen köpeğe jandarma ekipleri sahiplendi. Boncuk adı verilen köpek için jandarma karakolunun bahçesine kulübe yapıldı.
Bartın merkeze bağlı Akçamescit köyünde yaşayan olayda, H.Ş. tarafından önceki gün tavuklarının yumurtalarını yediğini iddiası ile sopa ile dövülen sahipsiz köpek, çevredeki çocuklar tarafından görüntülenmişti. Çocukların ağlayarak şahit olduğu olayda bağırışmalar üzerine üzerine köpek son anda kurtulup kaçmıştı.
Vatandaşların şikayeti üzerine köye gelen jandarma, H.Ş.'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan H.Ş.'ye tutanak düzenlenerek Bartın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce Hayvanları Koruma Kanunu'ndan cezai yaptırım uygulanacağı öğrenildi.
JANDARMA SAHİP ÇIKTI, BİR YUVASI OLDU
Sopa ile dövüldükten sonra kaçan ve büyük bir travma yaşayan köpeği dün jandarma ekipleri ormanlık alanda buldu. İlk olarak karnı doyurulan köpek, daha sonra veteriner hekime götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Boncuk ismi verilen sahipsiz köpek için Kozcağız Jandarma Karakolu bahçesinde kulübe yapıldı. Burada bakıma alınan köpeğin bir yuvası oldu. Jandarma ekipleri tarafından sevilen köpeğin mutluluğu kameralara yansıdı.

Sopayla dövülen köpeğin akıbeti
Sopayla dövülen köpeğin akıbeti
Sopayla dövülen köpeğin akıbeti
Sopayla dövülen köpeğin akıbeti

Bakmadan Geçme