Sisli dağlardan eşsiz manzaralar

Küre Dağları, Eşsiz Manzarası İle Büyülemeye Devam Ediyor!

Küre Dağları Milli Parkı, Çoğu zaman sisle kaplanan dağları, eşsiz manzarası, vadileri, ormanları ve akarsuları ile her an ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Özellikle de fotoğraf tutkunlarının dikkatini çeken bu dağlar, eşsiz bir görsel şölen sunuyor.
Genellikle sisle kaplı olan bu dağlarda, bakmaya doyulamayacak güzellikler ortaya çıkıyor. Küre Dağları Milli Parkı, tüm bu eşsiz doğa manzarasına şahit olmak ve temiz, huzurlu bir hava solumak isteyen doğaseverlerin Bartın’a gelip görmesi gereken yerlerin başında geliyor.
Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan Küre Dağları milli parkı, Kastamonu ve Bartın il sınırları içerisinde bulunuyor. 34 bin hektar büyüklüğündeki Küre Dağları Milli parkı, sonbaharda sislerle kaplı dağlarında renk cümbüşü ile doğaseverleri adeta büyülüyor.
Milli parkta ayrıca boz ayı, karaca, yaban domuzu ve su samuru gibi birçok hayvan türü yaşıyor.
 
KÜRE DAĞ EVİ FOTOĞRAF TUTKUNLARINI AĞIRLIYOR
 
Ulus’un Aşağı Çerçi köyünde Küre Dağları Milli parkı içerisinde bulunan Küre Dağ evinin işletmecisi Yaşar Yıldırım tarafından çekilen fotoğraflar görenleri büyülüyor. Doğa fotoğrafçılarının sonbaharda güzellikleri çekmek için buraya geldiğini belirten işletmeci Yaşar Yıldırım, “Bence Dünya harikası, Küre dağlarının Ulus’a ait bölümlerinin muhteşem sonbahar manzaraları” başlığı ile eşsiz fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
Küre Dağ Evi, doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir otel. Şehrin stresinden telaşından uzaklaşmak istiyorsanız, su ve kuş seslerine bayılırım diyorsanız burası tam size göre. Bu aralar fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri…


 
 

Bakmadan Geçme