Siirt Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı

Siirt 'te meydana gelen kaza sonucu 2 jandarma şehit oldu. Acı haber gece yarısı geldi.

Kahreden haber sonrası şehitlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı.

Dün akşam Siirt 'in Pervari İlçesinde meydana gelen olayda, operasyona giden jandarma aracının şarampole devrilmesi sonucunda kaza meydana geldi.

Virajı alamadığı için uçuruma yuvarlanan araçta bulunan Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan ve Uzman Çavuş Burak Aydoğan şehit oldu. 1 'i ağır olmak üzere 7 jandarma da yaralandı. Yaralı askerle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kazada İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 
"Siirt ili Pervari ilçesinde operasyona giden jandarma personelimizin içinde bulunduğu zırhlı araç virajı alamayarak uçuruma yuvarlanmıştır. Kazada 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1'i ağır olmak üzere 7 jandarma personelimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VE MEMLEKETLERİ BELLİ OLDU 

Şehit olan Uzman Çavuş Burak Aydoğan’ın, Kastamonu ilçesi Şenpazar ilçesi Gürpelit köyü nüfusuna kayıtlı Hüseyin Aydoğan'ın oğlu olduğu ve doğum yeri olan Konya Seydişehir'de toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan diğer asker astsubay Celal Özcan'ın da Konyalı olduğu, ancak ailesinin Antalya'da yaşadığı öğrenildi.

Kazada şehit olan Burak Aydoğan'ın, İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Park yakınında 10 Aralık 2016'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Emre Horoz'un da kuzeni olduğu öğrenildi.

Bartın Olay Medya olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diyoruz. Yaralı askerlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Başımız Sağ olsun!


 

Bakmadan Geçme