Şehit Gökhan Kurak'ı mahşeri kalabalık uğurladı

Binlerce kişi Karapınarlı Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kurak'ı uğurladı...

Hakkari’de dün sabah teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Kurak, memleketi Karapınar’da son yolculuğuna uğurladı. 
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında dün sabaha karşı PKK’lı teröristlerce çıkan çatışma sonucu şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Gökhan Kurak, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı.
Şehit askerin cenazesine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ak Parti Milletvekilleri, CHP Milletvekilleri,  Zonguldak ve Bartın Valisi, Belediye Başkanları şehit yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
Sabah saatlerinde Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kurak’ın cenazesi konvoy eşliğinde Karapınar beldesinde bulunan evinin önüne getirildi. Burada şehit asker için helallik alındı. Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından şehit asker Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Şehit asker Kurak’ın babası Sezgin Kurak ve yakınlarının cenaze boyunca metanetini koruduğu gözlendi.


 
 

Bakmadan Geçme