SBY İlaçlama Bartın şubesi törenle açıldı

Sby İlaçlama Firmasının Bartın şubesi törenle hizmete açıldı.

Sby İlaçlama Firması Bartın’ın Hizmetinde
Daha önce Kozcağız merkezli hizmet veren SBY İlaçlama firması artık Bartın’da hizmet verecek.
Bartın’da Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi Özel İdare Binası karşısındaki adresinde açılışı yapılan SBY ilaçlama her türlü haşere ve kemirgen mücadelesinde Bartın halkına kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunacak.
İlaçlama sektörünün deneyimli firması SBY İlaçlama Kozcağız’dan sonra Bartın merkezinde hizmet verecek. Mehmet Yılmaz’a ait SBY İlaçlama firmasının Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi Özel İdare Binası karşısındaki ofis açılışı geniş katılımla gerçekleşti.
Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, esnaflar, apartman ve site yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
HAYIRLI OLSUN
 AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı açılışı yapılan Mehmet Yılmaz’a ait SBY İlaçlama firmasının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, “14 yıllık bilgi ve birikimini Bartın’a aktarmak isteyen Mehmet Yılmaz kardeşimizi tebrik ediyorum. Esnaflık yani ticaret ve imamlık iki kutsal meslekten biridir. Peygamber Efendimiz rızkın 10’da 9’unun ticarette olduğunu buyurmuşlardır. Kendisi de ticaretle uğraşmış ve imamlık yapmıştır. İnşallah Mehmet Yılmaz kardeşimize de helalinden ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Bu iş yerinin de Bartın’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık’ta açılışı yapılan SBY İlaçlama firmasının Bartın’da önemli bir alanda hizmet vereceğine değinerek, “Bartın’da bu tür iş yerlerinin açılması çok önemli. Bu tür firmaların şehrimizde hizmet vermeleri memnuniyet verici. İnşallah bu tür firmaların sayıları da giderek artacaktır. Ben iş yerinin hem sahiplerine hem de Bartın’a hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ise yaptığı konuşmada Mehmet Yılmaz ve çalışanlarına işlerinde başarı dileklerinde bulunarak SBY İlaçlama firmasının Bartın’a hayırlı olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi. Açılışın sonrasında ise SBY İlaçlama Firması sahibi Mehmet Yılmaz davetlilerin tebriklerini kabul edip verilecek hizmetler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
 “Temel odak noktamız insan sağlığı”
Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada ise, “SBY İlaçlama Firması olarak daha önce Kozcağız merkezli hizmet sunuyorduk. Bugünden itibaren Bartın Merkezli olarak şehrimizin tüm bölgelerine çok daha hızlı hizmet sunacağız. Firmamız haşere ve kemirgenlerle mücadele konusunda daireler, siteler, iş yerleri ve resmi kurumlar gibi birçok alanda hizmet sunacak. Müşteri memnuniyeti ve insan sağlığı en temel odak noktamız. Sunduğumuz hizmetlerde Sağlık Bakanlığının onayladığı ilaçlarla ilaçlama yapıyoruz. Vatandaşlarımız dilerlerse ofisimizi ziyaret ederek ya da telefon ve sosyal medya adreslerimizden bizlere ulaşarak her türlü konuda bilgi edinebilirler.” dedi.
“Kaliteli ve güvenilir hizmet sunacağız”
Yılmaz ayrıca açılış törenine katılan tüm davetlilere de teşekkür ederek, “Bugün bizleri yalnız bırakmayan ve mutluluğumuza ortak olan tüm davetlilere teşekkür ediyoruz. SBY İlaçlama Firması olarak Bartın halkına en kaliteli ve en güvenilir hizmeti sunacağız.” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme