Sakın denemeyin dedi, Jandarmaya yakalandı

Okul önünde sahte teşekkür ve takdir belgesi dağıtmaktan gözaltına alındı, şimdi de jandarmaya yakalandı...

Bartın’ın İnkumu tatil beldesinde sahilde havai fişek ile ateş etmek konulu video çeken Bartınlı sosyal medya fenomeni Berat Toksöz, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesi gereği 320 TL ceza yedi.
Çektiği aykırı videolar ile binlerce kişi tarafından takip edilen Berat Toksöz, İnkumu sahilinde havai fişekle atış yaparak hedefi vurmaya çalıştı. O anları videoya çeken Toksöz, jandarma tarafından uyarıldı.
Video yotube kanalında yayınlandıktan sonra  Berat Toksöz’e 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesi gereği 320 TL ceza kesildi.
Toksöz kanalından yaptığı açıklamada, Havai Fişek İle Ateş Ettik, Jandarma'ya Yakalandık. Öncelikle sakın denemeyin. Bu eğlenceli, komik, biraz da riskli videomuzda havai fişek ile ateş ettik ve isabet vurmaya çalıştık. Havai fişeğin yörüngesine baktık. Havai fişek atmak yasak olduğu için jandarmaya yakalandık ve bazı cezai işlemler oldu” dedi.
Berat Toksöz, “Havai Fişekle Ateş Etmek” başlığı ve “Jandarmaya Yakalandık” notuyla çektiği video ikiyiz bine yakın kişi tarafından izlendi.
Berat Toksöz daha öncede okul önünde sahte teşekkür ve takdir belgesi dağıtmaktan gözaltına alınmıştı.


 

Bakmadan Geçme