Sahilde romantik dakikalar

Sürpriz teklif havadan geldi...

Bartın’ın Hatipler plajı romantik bir evlenme teklifine sahne oldu. Sevdiği kıza sürpriz teklifi yapmak için Hatipler sahiline gelen çift Avni Uzun’un uçurduğu paramotoru görünce duygusal anlar yaşandı.
Bartın’da paramotor ile havada olta ile balık tutma denemesi yaparak dünyada bir ilke imza atan havacılık sevdalısı Bartınlı öğretmen Avni Uzun, bu sefer sürpriz evlilik teklifi için havalandı.
Bartınlı Orhan isimli bir genç paramotorun paraşütüne yazdırdığı yazıyla sevdiğine evlilik teklifinde bulundu. " Benimle evlenir misin" yazılı paramotoru gören Emine şaşkınlığını gizleyemedi. Genç kız bu ilginç teklife evet dedi. Emine’den evet cevabını alan Orhan, kız arkadaşının parmağına yüzüğü taktı.
Böyle bir teklifle karşılaşmayı beklemediğini söyleyen genç kız, büyük bir sürpriz olduğunu söyledi. Evlilik teklifi için bir aydır hazırlık yaptığını anlatan Orhan, kız arkadaşının evet demesinin ardından çok mutlu olduğunu belirterek, organizasyonda kendisine destek olan Avni Uzun’a ve arkadaşlarına teşekkür etti.


 

Bakmadan Geçme