Sağlık çalışanları adına Hatıra ormanı

Bartın'da Sağlık Kahramanları adına Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Sağlık Çalışanları adına 800 fidan dikildi. 21-26 Mart Orman Haftası faaliyetleri kapsamında İIimizde Covid-19 salgınıyla mücadelede fedakarca çalışan sağlık çalışanları adına "Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı" için fidan dikimi töreni gerçekleştirildi.


Bartın Merkez Kanlı Türbe Mevkii Aladağ Mahallesinde Vali Sinan Güner ve Eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner'in katılımlarıyla yapılan törene Garnizon Komutan V. Dz. Kd. Ab. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkan Cemal Akın, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, İl Müdürleri ve Sağlık çalışanları katıldı.


50 sedir, 250 defne ve 500 kiraz olmak üzere toplam 800 adet fidan dikimi yapılan törende Vali Güner " İçinde bulunduğumuz dönemde en çok mesaimizi alan konu pandemi. Pandemi ile mücadelede sağlık çalışanlarımızın gayreti ve fedakarlığı yadsınamaz. Kontrollü normalleşme sürecinde de zorlu şartlarda mesailerine devam eden ve bir kişi dahi nefessiz kalmasın diye çaba gösteren sağlık kahramanlarımıza binlerce teşekkür ediyorum" dedi.

Sağlık çalışanları adına Hatıra ormanı
Sağlık çalışanları adına Hatıra ormanı
Sağlık çalışanları adına Hatıra ormanı
Sağlık çalışanları adına Hatıra ormanı

Bakmadan Geçme