Saadet'ten Sayacılar derneğine ziyaret

Saadet Partisi Bartın Teşkilatı Ayakkabıcılar ve Sayacılar Derneği Başkanı Necati Sandıkcı'yı ziyaret etti.

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Fikret Ercan ve Yaşar Sinoplu ile birlikte Ayakkabıcılar ve Sayacılar Derneği Başkanı Necati Sandıkcı'ya ziyerette bulundu.
 
Ortağı Ali Karaduman ile birlikte atılım sanayi sitesinde, saya ve ayakkabı üreterek Bartın'ın kalkınmasında önemli bir rol oynayan Necati Sandıkcı'ya işlerinde kolaylık ve bereket dileyen Yurtbay, "Cemre saya olarak Bartın'da 50 kişilik bir istihdam sağlandı. Bu durum bizleri çok sevindirdi. Üretim yapan ve kar eden kuruluşların satışa çıktığı şu günlerde, üretimin içinde olmaktan ziyadesiyle mutlu olduk. Günümüzde üretici desteklenmeli ve teşvik edilmelidir. Kalkınmış bir ülke istiyorsak üretim şart. Bizim başka Türkiye'miz yok. Üretirsek güçlü oluruz." dedi.
 
Cemre saya yetkilileri Necati Sandıkcı ve Ali Karaduman bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek "Kıymetli yöneticiler üretime önem veriyorlar. İyi yönleriyle üretimi, zor yönleriyle üreticiyi konuştuk, sohbet ettik. Saadet Partisi'ne nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz."

Bakmadan Geçme