Romantik madenciden sürpriz evlilik teklifi

Amasra'da yerin 250 metre altından romantik teklif…

Amasra maden ocağında çalışan Tanju Korkmaz, maden ocağında çektiği video ile kent meydanında kız arkadaşı Sibel Yamak’a sürpriz evlilik teklifi yaptı.
Çaycuma kent meydanında kurulan ekranda maden ocağında çektiği video ile evlilik teklifi yapan Tanju Korkmaz, elinde çiçek buketi ve yüzük ile diz çökerek keman eşliğinde romantik bir evlilik teklifi yaptı.
Romantik âşık maden ocağında çektiği videoda sevdiğine şöyle seslendi;
“Sevgili Sibel, şu an sana Amasra maden ocağından sesleniyorum. Unutma ki ben seni yer üstünde sevdiğim kadar yer altında da seviyorum. Sevgili olmaktan bıktım. Bu mutluluğu ve huzuru ebediyen yaşamak ve seni her daim yanımda görmek istiyorum. Sana ömrümü, yüreğimi ve kalbimi veriyorum. Sen de bana ömrünü, yüreğini kalbini verebilir misin? Benimle yaşlanmaya var mısın? Bizimkisi bir aşk hikâyesiydi. Ben bu hikâyedeki mutlu sonu görmek istiyorum.  Bana evet demeni istiyorum, Bemimle evlenir misin Sibel?”
Kent meydanında keman ve yanan meşaleler eşliğinde yaşadığı mutluluk ve şaşkınlık karşısında ne yapacağını bilemeyen Sibel Yamak, diz çökerek evlilik teklifi eden erkek arkadaşı Tanju’ya 'evet' yanıtını verdi.
Genç âşıklar evlilik teklifinin ardından arkadaşlarının ve çevredekilerin alkışları arasında kutlamaları kabul etti.


 

Bakmadan Geçme