Ringlerden siyaset sahnesine

Dünya şampiyonu Şennur Demir, Bartın belediyesi için aday adayı oldu

Mayıs 2022’de Türkiye’de düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında 81 kiloda altın madalya kazanan milli boksör Şennur Demir, siyasete atıldı. 

Dünya Boks Şampiyonu Şennur Demir Bartın Belediye Başkanlığı için AK Parti'den resmen aday adayı oldu. Demir, parti önünde sevenleri tarafından davul zurna ile karşılandı.

Aday adaylık başvurusunu yapan Şennur Demir, Bartın’ı daha güzel bir şehir yapmak için yola çıktığını belirterek şunları söyledi; “Ben 1982 yılında Bartın'da doğdum. Öğretim hayatımı Bartın'da bitirdim. Spor hayatıma Bartın'da başladım. Yüksek Lisansımı spor hayatımla birlikte yine Bartın'da sürdürdüm ve bitirdim. Spor branşında birçok kez başarıya odaklandım ve bu başarının sonucunda güzel sonuçlar aldım. Kariyerimin sonunda spor hayatımı bir şampiyon olarak taçlandırdım ve sonlandırdım. Ülkem için her zaman en iyi şekilde mücadele etmenin gayreti içinde oldum. Spor hayatımdaki hedefimde şampiyon olup bu sporu bırakmaktı. Sporu bıraktıktan sonrada ülkeme daha iyi hizmet edebilmek, kendi vatandaşıma, kendi şehrimin insanına dokunabilmek için Bartın Belediye Başkanlığına aday adaylığımı koydum. Bu süreçten sonra hepinizin takdirini, güvenini, oyunu bekliyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa önümüzdeki seçimlerde Bartın Belediyesine bir kadın eli değerek Bartın'ın daha modern, daha turistik, daha güzel bir şehir olmasını hep beraber başaracağız inşallah. Her zaman söylüyorum; gayret bizden, takdir Allah'tan. Bunun kararını öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız, İl Başkanımız, AK Parti Yönetim Kurulumuz ve yüce halkımız verecek. İnşallah bu yürüdüğümüz yolda sizlerin de desteği ile en güzel şekilde sonuçlanacak.” Adaylık başvurusu sonrası Şennur Demir varandaşlar tarafından tebrik edildi. 

Ringlerden siyaset sahnesine
Ringlerden siyaset sahnesine
Ringlerden siyaset sahnesine
Ringlerden siyaset sahnesine

Bakmadan Geçme